Zoeken naar mee spelen

Uw zoekactie voor mee spelen leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wij 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 47 en hij 52 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons?  
Jong koppel 22 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Jong koppeltje zoekt vrouw
Dag, Wij zijn Thibaut en Emma. Thibaut is 22 jaar, 1m88, normaal gebouwd en goed geschapen. Emma is 21 jaar, mollig en 1m65. De trio zou vooral mangericht zijn, maar de mogelijkheid is er dat de vrouwen met mekaar spelen als de klik er is. Heb je intresse of nog vragen? Doe zeker een mailtje!  
Lief stel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
oudere vrouw gezocht rond 65 'a 70 jaar
We zijn een volslank getrouwd stel, en zoeken een oudere vrouw, afkomst en godsdienst spelen geen rol. Alles kan mits met overleg, en we zijn ook in voor een babbel of andere dingen. Als er een klik is kan er meer. Zie je dit zitten laat dan maar iets weten.  
11 dagen
Jong koppel 22 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Jong koppeltje zoekt vrouw
Dag, Wij zijn Thibaut en Emma. Thibaut is 22 jaar, 1m88, normaal gebouwd en goed geschapen. Emma is 21 jaar, mollig en 1m65. De trio zou vooral mangericht zijn, maar de mogelijkheid is er dat de vrouwen met mekaar spelen als de klik er is. Heb je intresse of nog vragen? Doe zeker een mailtje!  
17 dagen
koppelke 52 jaar Antwerpen - Beerse
woensdagmiddag
Lief koppel die open staat voor V-V en een fijne vriendschap met drie. We respecteren je grenzen en spelen in op jouw verlangens en wensen met drie echt te genieten. Woensdagnamiddag zijn we samen vrij en kunnen we jou zalig verwennen. Beide jonge vijftigers. groetjes  
17 dagen
lief koppel 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lief koppel op zoek naar slanke dame
Lief, slank koppel is op zoek naar een leuke vriendin die open staat voor V-V en een fijne vriendschap met drie. We respecteren je grenzen en spelen in op jouw verlangens en wensen. We willen graag een goedlachse vriendin die mee gaat op uitstapjes of weekendjes weg. Je kunt bij ons logeren en meegaan op vakantietripjes. Interesse?  
19 dagen
Wes en tes 54 jaar Zeeland - Terneuzen
Uit de omgeving van zeeuwsvlaanderen en België er omheen !
Hallo . Wij gelegenheidskoppeltje waarvan man 53 en vrouw bi-geintereseerd en 64 j.zoeken een vrouw of koppeltje liefst voor vaker overdags lekker samen te spelen met elkaar.u mag ouder zijn dan ons . Wij zijn echt en eerlijk en erg discreet. Heeft u interesse gaan we verder via watsapp om tot elkaar te komen. Dus geen ellenlange mailverkeer .  
21 dagen
Cin N Ed 39 jaar Limburg - Landgraaf
Koppel wilt graag vrouw/meisje erbij
Hallo wat spannend dat je onze advertentie bekijkt, wij als koppel fantaseren al een tijdje erover om een vrouw erbij te nemen als we gaan spelen. Het is voor ons de eerste keer en hebben hier geen ervaring mee. Lijkt het jou ook spannend en geil reageer dan. Foto's zullen wij later toevoegen of uitwisselen met degene die reageert. Xxx Cin en Ed  
buk 45 jaar Antwerpen - Kapellen
welke vrouw wil van dichtbij zien hoe ik hem onder spuit?
Wij zijn koppel hetero vrienden waarvan 1 exhibitionist en de andere bukkake-fan. Wij zoeken een vrouw die wil komen kijken hoe bukkake wordt onder gespoten. Eventueel komen wij je ophalen en terugbrengen. Jijzelf hoeft niks te doen, natuurlijk mag je met jezelf spelen of een handje vragen.  

welke vrouw wil van dichtbij zien hoe ik hem onder spuit?
Tom en Nathalie 37 jaar Antwerpen - Lier
jonge dame voor..
Wij zijn Tom en Nathalie, al een tijdje FWB zij 35 jaar, 1M68, d cup Hij, 37 1M75 17cm 75kg sportief beiden bi en open minded. Volledige full swap kan met hygiëne en met condoom. Hebben al ervaring met meerdere maar zoeken nu eens een vaste dame rond onze leeftijd en evt jonger voor regelmatig te spelen met elkaar. beiden bi en er kan dus veel maar moet niet. We maken graag een groep whatsapp aan om fake uit te sluiten.  

jonge dame voor..