Zoeken naar meester kris

Uw zoekactie voor meester kris leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meester 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zin in een spannende bdsm sessie?
Meester met ervaring biedt een spannnende bdsm ervaring aan op z'n speelzolder. Ben jij op zoek naar een edging sessie in bondage? Een flogging, caning en whipping beurt? Wens je een anale training? Dienbaar zijn als sissy? Stel je diepste fantasie en fetish dan maar aan me voor en we kijken samen wat we kunnen uitwerken.  

Zin in een spannende bdsm sessie?
18 dagen
AARON 28 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Unieke kans voor gay of (forced) bi slaaf.
Ik ben een zeer knappe, hoog opgeleide twintiger die de controle graag stevig in handen neemt en de BDSM wereld perfect kent. Eén betrouwbare, uitverkoren man zal Mij regelmatig mogen dienen als sub, slaaf of sissy tegen de gepaste vergoeding. Daarbij zijn seksuele handelingen met Mij absoluut uitgesloten maar we gaan wel afspreken met andere slaven en bevriende Meester(essen). Ik hou er van om jou zonder medelijden te bevelen, trainen, vernederen of pijnigen. Ik waak er over dat alles veilig gebeurt binnen duidelijke grenzen die we bekijken via een checklist, gesprekken en ondervraging. Je verspeelt Mijn tijd niet en bent volkomen discreet - dat kan je omgekeerd namelijk ook verwachten. Ik eis toewijding. Bij interesse mail je Mij met een degelijke introductie: je BDSM voorkeuren, eerdere ervaringen (geen vereiste maar wel een pluspunt), budget dat je per maand aan Mij kan spenderen en je stats (leeftijd, lengte, gewicht, regio). Stel beleefd ook gerust de vragen die je hebt. MR  
Klem 38 jaar Noord-Brabant - Roosendaal
Slavin gezocht
Dominante man (38) zoekt sub om te mogen gebruiken als zijn lustobject. Wij genieten thuis van het "bdsm" spel in de slaapkamer. Ik haal de kick vooral uit het mijn vrouw te gebruiken als mijn seksueel "gebruiksvoorwerp"". Mijn wil is wet en als daar niet op de juiste manier gehoor aangegeven wordt dan zal dat disciplinair bestraft worden. (Geen extremiteiten) Begin dit jaar heb ik het genoegen gehad om ook eens buiten de deur te snoepen en via een meester gebruik mogen maken van zijn Sub. Het was een intense ervaring om buiten de deur te snoepen en dit smaakt naar meer. Zodoende ben ik opzoek naar een Dom die mij het vertrouwen durft te geven zijn sub aan mij over te dragen. Dit in goed overleg, tegen betaling en uiteraard met alle respect voor de grenzen van de sub.  

Slavin gezocht