Zoeken naar meesteres

Uw zoekactie voor meesteres leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Student 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
GEZOCHT
Ik ben een 23 jaar jonge sissy/cd die op zoek is naar een meester/koppel/meesteres/zusje. Het is de bedoeling opleiding en fun te hebben. Outdoor, groep, uitlenen, uithoeren, chastity, de sissy lifestyle te leven. Ik ben ver 1m85 en weeg 77kg (slankgespierd). Hopelijk tot snel (meer dan 1 zin en foto aub. )  

GEZOCHT
15 dagen
Cd subje 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Meester of meesteres gezocht
Hallo ik ben een zeer onderdanige cd/tv man en zou graag een sm keuring of volledig lichamelijk onderzoek ondergaan. Daarom ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Bij een positieve keuring zou ik ook opgeleid kunnen worden tot jou persoonlijk subje. Heel veel kan met mij. Ik ben zeer onderdanig en zal alles ondergaan wat de meester of meesteres van mij verlangt, geen extremen maar verder sta ik letterlijk en figuurlijk voor alles open. Ook bondage, vernedering, verplichte dresscode,onderzoeken,grote toys,zwepen,....kan tijdens de week overdag verplaatsen en ontvangen. Welke dominant,zusje, meester of meesteres heeft interesse in dit cd/tv subje?  
suzy 39 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
meester gezocht
hoi, ik ben een bisexuele man van 38 met onderdanige gevoelens. Mijn meesteres leent me graag uit aan dominante mannen, in het kader van mijn slaventraining. Voor onder de kerstboom had ze graag een pornofilm gekregen met mezelf, haar slaaf, in de hoofdrol. HIervoor moet ik mij door dominante mannen laten keuren, gebruiken en filmen. Enkel als ik een volledige langspeelfilm kan maken waar ik mij sletterig gedraag tegenover dominante homomannen, zal mijn meesteres mijn opleiding verderzetten. Ik zoek dus naar dominante homomannen die een sletterig ingestelde sub willen domineren en daar een geile sextape van willen maken, voor eigen gebruik... Ik poseer gewillig maar ook opdrachtjes van mannen uitvoeren vind ik geil, en dan laat ik me van mijn sletterigste kant zien om mijn meesteres gunstig te stemmen...  

meester gezocht