Zoeken naar meesteres

Uw zoekactie voor meesteres leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mrs Laurence 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
CD gezocht voor bondage en meer triootje nu donderdag 30/11 op hotel in Antwerpen
Voor nu donderdag 30/11 vanaf 14u zoeken mijn CD sletje Vanessa en ikzelf, CD Domina Meesteres Laurence, nog een onderdanige of switch CD voor spelletjes gericht op bondage (vastbinden, knevelen, blinddoeken) en meer (oraal, anaal). De date zal doorgaan op een hotelkamer in Antwerpen. Dress code : zwart, lak, geil met stijl. Foto's worden tijdens het spel genomen, een hoofdmasker kan worden voorzien voor wie onherkenbaar wil zijn. Kandidaten stellen zich voor met een duidelijke beschrijving van zichzelf als CD en hun verwachtingen - fakers en rukkers gelieve zich te onthouden.  
Student 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
GEZOCHT
Ik ben een 23 jaar jonge sissy/cd die op zoek is naar een meester/koppel/meesteres/zusje. Het is de bedoeling opleiding en fun te hebben. Outdoor, groep, uitlenen, uithoeren, chastity, de sissy lifestyle te leven. Ik ben ver 1m85 en weeg 77kg (slankgespierd). Hopelijk tot snel (meer dan 1 zin en foto aub. )  

GEZOCHT
slet 63 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
zoek domina trav
slaaf zoekt dominante trav meesteres enkel regio zelzate die ik tijdens mijn middagpauze mag komen verwennen; liever jouw sappen dan mijn boterhammen. ik zuig en rim graag, geen pijnlijke toestanden.  
Johan 47 jaar Limburg - HASSELT
Onderdanig persoon zoekt meesteres
bij deze zoek ik voor nu donderdag rond de middag een dominante trav/cd/trans een man mag als hij sexy lingerie wil dragen die ik meebreng en mij dan wil gebruiken en misbruiken ik pijp en rim u bent wel anaal gespoeld en u neukt mijn gespoeld maagdelijk kontje dit allemaal terwijl ik vastgebonden ben en nadat jij voldaan bent trek je mij gewoon af. Zelf ben ik 47j, 1m85, intiem geschoren. Jij bent dominant en JIJ KUNT ONTVANGEN. Reactie met foto krijgen voorrang maar ik laat je altijd iets weten. Hopelijk kan mij donderdag iemand ontvangen  
15 dagen
Cd subje 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Meester of meesteres gezocht
Hallo ik ben een zeer onderdanige cd/tv man en zou graag een sm keuring of volledig lichamelijk onderzoek ondergaan. Daarom ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Bij een positieve keuring zou ik ook opgeleid kunnen worden tot jou persoonlijk subje. Heel veel kan met mij. Ik ben zeer onderdanig en zal alles ondergaan wat de meester of meesteres van mij verlangt, geen extremen maar verder sta ik letterlijk en figuurlijk voor alles open. Ook bondage, vernedering, verplichte dresscode,onderzoeken,grote toys,zwepen,....kan tijdens de week overdag verplaatsen en ontvangen. Welke dominant,zusje, meester of meesteres heeft interesse in dit cd/tv subje?  
15 dagen
Meesteres Lauren 52 jaar Limburg - Beringen
Zaterdagavond 25 november, Beringen
Voor zaterdagavond 25 november vanaf pakweg 19.30 zijn mijn onderdanig sletje Cindy en ikzelf, CD Meesteres Laurence, nog op zoek naar een geil en onderdanig CD sletje dat met ons wil meespelen op de zolder van Cindy in Beringen. Op het menu : bondage (touwen, mondknevels, blinddoeken, tepelklemmen,...) en opdrachten bij elkaar uitvoeren alsook de Meesteres dienen. Dresscode bij voorkeur : zwart/lak/leder/boots. Sleutelwoorden zijn : hygiëne, wederzijds respect, kinky mindset. Foto's worden tijdens het spel genomen, hoofdmasker indien gewenst beschikbaar. Kandidaten die beantwoorden aan het gezochte profiel : gelieve u in meer dan 1 zin voor te stellen, een foto van uzelf als CD (gezicht mag onherkenbaar) is een plus. Fakers en rukkers gelieve zich te onthouden.