Zoeken naar met plezier

Uw zoekactie voor met plezier leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Near the sea 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
extra verwenner gezocht
koppel (v42 - m55) zoekt extra man die kan ontvangen om samen leuke momenten te beleven. Bij klik kan/mag dit regelmatig gebeuren. sleutelwoorden: m tussen 35 en 55, respect, hygiëne, discretie, niet-roker, kunnen ontvangen, fun, verwennerij, plezier Vind je je terug in onze sleutelwoorden, dan zien wij graag je berichtje tegemoet. De zogenaamde "exotische types" hoeven niet te reageren en indien je niet kan ontvangen, bespaar je dan ook de moeite. We klinken misschien streng, maar goeie afspraken, maken goeie vrienden... Voldoe je aan de sleutelwoorden? Reageer dan snel... Voldoe je niet aan de sleutelwoorden? Bespaar je de moeite en zowel jouw als onze kostbare tijd ;-) Tot binnenkort?  
uniekkoppel 55 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Koppel man en transman is opzoek naar een man voor ontdekking plezier en avontuur
We zijn een koppel man ( 55 ) en een transman (32 ) voor een leuke respectvolle plezierig date om man te verwennen . We zijn al jaren een zeer bijzonder koppel maar door dat de transitie nog even op zich laat wachten en het mannetje des huizes graag wilt gaan experimenteren zijn we als koppel opzoek naar een man die vooral ook weet wat voorzichtig aandoen is in het begin. Gezien het nog vrij onbekend is voor het mannetje willen we vooral dates waarbij tijd en respect naar alle partijen van toepassing is waar niemand word uitgesloten .  
Leuk koppel 35 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Zin?
Hallo, wij zijn een koppel van m34 en v32 die graag eens plezier maken met een andere man. Dus iemand die bi is, is een pluspunt. Uiteraard met het nodige respect en hygiëne. Liefst iemand tussen 30&40 jaar. Indien je hier wel interesse in hebt, mag je een mail sturen met wat info over jezelf en liefst met een foto bij (normale foto). Ook extra foto's sturen doen we niet om misbruik te vermijden. Wij wisselen geen gsm nrs uit, alles verloopt via mail dat wij beiden kunnen lezen. Geen antwoord = geen interesse  

Zin?
22 dagen
Freya 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zkt man voor vrouwvriendelijk trio
Koppel, normaal gebouwd, begin 40, regio Gent, zoekt aantrekkelijke man om de vrouw lekker te verwennen. Man kijkt graag toe / doet mee (niet bi). De dame haar plezier staat centraal. Voorkeur voor normaal gebouwde single man met donkere ogen. Graag reactie met foto.  
Koppeltje 28 jaar Limburg - Borgloon
Hallo allemaal
Wij zijn een koppel m28 j. V25j. En wij zijn opzoek naar een leuke boy om een fijne/ spannende avond / nacht mee te hebben. Wij vinden hygiëne en wederzijds respect heel belangrijk. Intiem geschoren is wel belangrijk mits dat bij ons ook zo is. Wij houden van spanning en plezier! Een voorkeur van het vrouwtje is liefst een zuiders type zoals Marokkaans/ Italiaans en Min 20 j - max 35 j  

Hallo allemaal