Zoeken naar mijn wens

Uw zoekactie voor mijn wens leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Phl 37 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Kinky nylon speeldate of fwb's
Hallo dames, Verzorgde, discrete, kinky man zoekt een leuke date met dame in nylons of panty's. Ik geef graag zeer lekkere massages, doe ook graag roleplay en wens ook in bdsm verder te experimenteren. Dit kan bij een eenmalige ontmoeting blijven, maar graag had ik iets langdurig. Andere voorstellen mag je me gerust sturen.  
Pedro 66 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN BLANKE , AZIATISCHE OF ZWARTE SLAVIN VOOR RELATIE
Man 66j zoekt een blanke, Aziatishe of zwarte sex slavin 20j-60j voor relatie! Wens GEEN FAKERS!  

ZOEK EEN BLANKE , AZIATISCHE OF ZWARTE  SLAVIN VOOR RELATIE
Slave 42 jaar Antwerpen - Kapellen
Slaafje aangeboden voor kerst of oudejaarsavond
Slaafje aangeboden, is geheel beschikbaar om dominant koppel te dienen op kerst of oudjaar . Ik bied me naar wens naakt of gekleed aan op kerstfeestje of oudejaar feestje, ik dien op, breng jullie drankjes en snackjes, ik geef massage en verwen oraal wanneer gewenst. Ook al moesten jullie met 4 zijn op feestje, dan stel ik me ter beschikking van alle 4. Liefst mensen die zelf niet te veel verschillende contakten hebben in deze gevaarlijke periode. Dus het gehele kerst of oudjaar feestje is er naakt slaafje aanwezig om jullie op alle gewenste manieren te dienen.  

Slaafje aangeboden voor kerst of oudejaarsavond
Pedro 66 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN BLANKE , AZIATISCHE OF ZWARTE SLAVIN VOOR RELATIE
Man 66j zoekt een blanke, Aziatishe of zwarte slavin 18j-60j. Voor relatie! Slank tot normaal gebouwd! Als de klik er is kan samen wonen ook! Fakers op de site ben ik kotsbeu! Dus wens ik GEEN FAKERS!  

ZOEK EEN BLANKE , AZIATISCHE OF ZWARTE SLAVIN VOOR RELATIE
Tring 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Uitdaging gezocht....
Na lang heen en weer mailen, op en af sturen, zoekend naar een klik, date of een flirt, probeer ik nog eens opnieuw. Wat je ziet is wat je krijgt :-) Sportief, hou van een contact mét een extra, waar iedereen zich goed voelt en vooral kan laten gaan. Ik plaats een dame enorm graag op een voetstuk qua genot, maar weet ook zelf wat ik wil in bed en kan stevig mijn willetje doordrijven daar.. kwestie van geven en nemen, maar genot is en blijft iets waar we beide naar op zoek zijn. Heb je een fantasie? Zoek je de passie op? Laat je graag de teugels los en geef je die graag eens door aan iemand die weet wat ermee te doen? Dan wens ik graag in contact te komen :-) Een foto en meer uitleg kan zeker bezorgd worden, in ruil voor een eerlijk en direct contact. Dit kan enerzijds opbouwend, anderzijds bij de juiste klik direct. Tot..?  

Uitdaging gezocht....
Pedro 66 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN BLANKE OF AZIATISCHE SLAVIN VOOR NADIEN VASTE RELATIE
Man 65j zoekt een slanke, normaal gebouwde blanke, Aziatische of zwarte sex slavin. 18j-60j voor relatie! Wens GEEN FAKERS!  

ZOEK EEN BLANKE OF AZIATISCHE  SLAVIN VOOR NADIEN VASTE RELATIE
10 dagen
jurgen 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw trakteren op sexy lingeriesetje
Het is allang een wens van me om een mooie jongedame eens te mogen trakteren op een sexy lingeriesetje. U laat me het zien per foto, en laat me de rekening zien, die ik volgaarne betaal.  
11 dagen
Mr A 52 jaar Limburg - Nieuwerkerken
Uitdaging
Dominante Mr met zachte en harde kant wil zijn tijd geven aan een dame met onderdanige gevoelens. De uitdaging is de stap te zetten. Uiterlijk en leeftijd van de dame speelt geen rol daar de innerlijke wens belangrijker is. Zowel pijn als lust maken deel uit van de sfeer. Deze Mr heeft wel een voorliefde voor fisting. Het ultieme genot voor de dame wanneer ze dit bereikt of kan. Mr A  
Pedro 66 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN BLANKE , AZIATISCHE OF ZWARTE SEX SLAVIN VOOR NADIEN VASTE RELATIE
Man 65j zoekt een blanke, Aziatishe of zwarte sex slavin 18j-60j, voor vriendschapsrelatie met mogelijkheid tot vaste relatie als de klik er is! De FAKERS hier ben ik kots beu! Dus Wens GEEN FAKERS!  

ZOEK EEN BLANKE , AZIATISCHE OF ZWARTE SEX  SLAVIN VOOR NADIEN VASTE RELATIE
SLAAF 52 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
slaaf wenst gekeurd en pijnstraffen te moeten ondergaan van Strenge Meester
onderdanig stel ik me voor aan Strenge Meester,ben slaaf 180cm,67kg,en wens Mstr uit te nodigen die houd van ervaren slet met nodige spullen om gedomineerd te worden,ik zou u graag ontvangen met hoge boots,rubberen kap,lederen boeien en dikke plug in kont,Collar,alle spullen om gepijnigd en Afgezweept te worden zullen mooi klaar liggen,trefwoorden,Cravache op ballen lul en blote eikel,strak afgebonden ballen met parachute met spikes en zwaar gewicht aan,Afgezweept worden hard,klemmen op tepels langdurig,spelden op en tussen tenen,stalen boeien,duimboei rond eikel spannen voor vernedering te vinden graag het gevoel dat ik maar een slet ben die zich helemaal overgeeft,liefst Mstr vanaf 45,geen fake of uit op fotos.ben er om uw Orders uit te voeren...  

slaaf wenst gekeurd en pijnstraffen te moeten ondergaan van Strenge Meester
  1   2