Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang; je zin voor het avontuur en je geile fantasie des te meer. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt mij een mailtje ?  
threemmf 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
trio met jou
2 discrete en deftige mannen zoeken een leuke dame waar het mee klikt om 1 of meerdere stomende en passionele dates te beleven. Wij zijn beide hetero, staan achter discretie, hygiene en condoomgebruiken, maar verder is alles wat onze fantasie toelaat mogelijk. je kan rekenen op ons respect alsook onze moeite om er een stomende date van te maken. Dates kunnen op kamer of locatie die we zoeken, een afstandje kunnen we zeker overbruggen, graag drinken wij eerst eens een glas en bij klik gaan we meteen verder of op een latere datum. Agenda's dienen te matchen, alsook de befaamde klik. Meer info kan per mail. Leeftijd van geen tel, wel graag lekker stout en stijlvol. Jouw privé is jouw zaak en daar hebben wij respect voor en totaal geen zaken mee, dus daar mag je op rekenen.  
Alex 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik mis de intimiteit
Zoal de titel het al zegt mis ik de intimiteit . Wegens omstandigheden verloor mijn wedderhelft haar libido enkele jaren geleden . We hebben dit zo goed mogelijk geprobeert te plaatsen er mee om te gaan maar het bleek niet voldoende . Nu mag ik van mijn partner een maatje zoeken om dit samen mee te beleven onder enkele voorwaarden . Voor mij persoonlijk doet uiterlijk of leeftijd er niet echt toe aangezien ik niet opzoek ben naar een nieuwe liefde . Wat is er dan wel belangrijk ? Hygiene en discretie hoog libido en vooral niet erg vinden dat de seks langer duurt dan 15 minuten ik geniet graag uitgebreid van intimiteit .  
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel  

Fwb
Georges 50 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Ervaren beffer
Hallo dames. Welke leuke dame heeft zin in een lekkere befbeurt door een ervaren beffer? Bfe mogelijk. Uw genot staat centraal. U ontvangt mj bij u thuis en genieten maar. Ontvangen eventueel mogelijk mits afspraak. Hygiëne is een must.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of naakt samen nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Naakt masseren of naakt samen nu?
Max 26 jaar Antwerpen - Wilrijk
Passie, genot & hygiëne
Al tijden op zoek naar een betrouwbare, respectvolle en plezierige connectie? Ik ben een verzorgde, sportieve kerel van 26 jaar, op zoek naar een sexy dame voor leuke momenten. Met mij is veel mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaars grenzen. Het wordt zeker niet saai, integendeel... Helaas kan ik niet ontvangen, maar ik sta open voor discrete uitnodigingen. Stuur me een berichtje, geen verplichting tot afspreken. Laat je verleiden door de opwinding van het onbekende en de belofte van gedeeld plezier. Met mijn positieve energie en open-minded houding, beloof ik een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wat extra spanning wilt toevoegen aan je leven, ik ben de ideale metgezel. Mijn focus ligt op wederzijds genot en het verkennen van verlangens. Respect en discretie zijn mijn kernwaarden, en ik verwacht hetzelfde van jou. Stuur dat berichtje, voeg die foto toe, en laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar nieuwe hoogten van genot!  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Ben masseur van opleiding en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
H.lieve j.man53j 53 jaar Limburg - HASSELT 0479347557
Lieve zachte jongedame voor heel discreet sexcontact regio Kortessem
Hallo aangenaam,Ik ben een hele lieve zachte verzorgde j.man van 51j regio Hasselt en samenwonend.Ik zou graag eens willen afspreken met een lieve zachte dame in ALLE discretie.Ik ben 1.88m,kort bruin haar,blauwe ogen en heel verzorgd. Ik wil opnieuw de passie en de gedrevenheid van een vrouw ervaren... Sta op discretie en hygiëne.Sexrelatie ook mogelijk.Stuur me enkel een mailtje of wattsappje bij interesse.Dan kunnen we elkaar beter leren kennen en geef ik mij vrij(foto)uit discretie.Alvast liefs xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10