Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Ready 55 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Mijn droomscenario
Ik ben een man 56/188/85, 16 cm en intiem geschoren. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Mijn droom is om door een groep mannen/vrouwen/of gemengd gebruikt te worden om zoveel mogelijk klaar te komen, op elke manier die jullie willen. Ik blijf zelf passief, maar ik mag niks weigeren (hehalve plas-en poepsex en veel pijn) als jullie me op een bepaalde manier willen doen klaarkomen. Ik mag ook niet vragen om te stoppen, ik moet gewoon verder ondergaan.  
16 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw,uit de omgeving Retie,niet roker.
Hoi vrouwtje welgesteld niet rookster gezocht , die me soms is kan helpen. ik help jouw dan ook graag terug. Ikzelf normaal postuur , jij ook mooi netjes verzorgd postuur reageer dan met jouw wensen Gratis voor beide , goede vriendschap mogelijk niet enkel seks.  
Naud 41 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Stop met vingeren! Knappe XL zal je bevredigen.
Hey, ken je het gvoel dat je niet funtioneert omdat je zo onverzadigbaar geil bent? Ik allesinds wel. Ik bied je 3 scenario's aan die ik spannend en geil vind. 1. Ik verwen je naakt met een zachte maar zeer erotische full body tantra massage... 2. We gaan samen naar de sauna om mekaar naakt wat te teasen en pleasen. Spannende en verboden erecties zijn onvermijdelijk. 3. Je kan je niet meer houden en wil dat ik zo snel mogelijk naar je kom om uit de kleren te gaan en onmiddellijk stevige actie. Je atte kutje verdiend tenslotte een zachte tong of een harde paal. Zin of benieuwd? Laat van je horen. Ik ben veel vrij de komende dagen. Oh ja, ik ben een 1,93m grote nette man. Respectvol en conseguent. Zachtaardig en heel geil ;) Tot snel xxx Naud  

Stop met vingeren! Knappe XL zal je bevredigen.
Aaron 13 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een (jonge)dame met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel x  

Fwb
18 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje gezocht
Voor vele is dit een fantasie, voor andere een deel van hun leven. Ik ben op zoek naar een extra vrouwelijk sletje. Ervaring is niet vereist. Ik bied u een volledige opleiding aan waar kinky genot en spanning voorop staat. Dit gaat uiteraard gepaard met alle nodige hygiëne en discretie. Al meer dan 10 jaar heb ik de taak op mij genomen om vrouwen hun onderdanige kant naar boven te halen, hun schaamte om te zetten naar gewillig sletje. Helaas zijn veel vrouwen hier te preuts voor op deze stap effectief te zetten. Maar wees aub niet verlegen. We leven maar 1x en ik beloof je echt een sessie dat jou nog lang zult herinneren. Momenteel beschik ik al over 1 slet die al ruim 6maand in mijn bezit is. Zij vind mijn aanpak geweldig en kijkt steeds uit naar een nieuwe sessie. Ook werk ik samen met een bi meesteres. Dus zeer veel is mogelijk. Geen fake gedoe aub. We zijn volwassen mensen die van knky genot houden. Durf je?  
18 dagen
rustige man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gezelschap voor eenzame momenten
Ik ben man van 60, 1m70, 83 kg. Ik zoek kennismaking met vrouw of studente met ruime interesse en enig niveau om samen eenzame momenten te vullen. Ik interesseer me voor alles buiten sport en de 'boekskes'. Eerste contact(en) op neutraal terrein. Nadien kunnen we mekaar thuis ontmoeten. Ik zoek in eerste instantie vriendschap en gezelschap. Ik wil vooral samen gezellige ogenblikken doorbrengen. Meer mogelijk afhankelijk van hoe één en ander evolueert. Enkel Dendermonde en ruime omgeving. Bij voorkeur niet-roker.  
18 dagen
Mfm 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Threesome
Hoi. Wij zijn 2 deftige mannen, verzorgd, stijlvol. Wij zoeken samen een leuke dame om te genieten van een heerlijke trio. Jij bent ons speeltje maar geeft gerust aan wat je wenst en wat niet. Wij bieden discretie, hygiëne, veiligheid en een zeer kinky mindset. Geen eisen qua leeftijd. Graag ook leuk voorkomen, verzorgd en zeker niet verlegen. Verplaatsen of locatie zoeken is mogelijk, alsook dates overdag  
18 dagen
Pieter 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
19 dagen
Frans 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexbelust?
hey daar, Ben jij dat vrouwke dat meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
pleaserlovertje 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jongeman zoekt dame om te verwennen
Hey dames, 33 jarige jongeman is op zoek naar meisje / dame om tegen betaling mee af te spreken. Jouw leeftijd is liefst tussen de 20-40 en je bent single, wil geen miserie met andere mannen. Indien we het beiden leuk vinden kunnen vervolg dates komen. Ervaring is geen must, verlegen zijn mag best. Ik val helaas niet op volslanke vrouwen of hele grote borsten. Ik ben niet super slank heb wel een klein buikje, blank, blond, blauwe ogen. 183 centimeter groot en weeg 78. Daarnaast wel heel verzorgt (hygiëne heel belangrijk), charmant, lief en eerlijk. Voor mij is het zeer belangrijk dat je alleen doet wat je zelf wil! Ik ben een echte pleaser en zal er alles aandoen om het voor jou zo leuk mogelijk te maken! Hou erg van beffen, (tong)kussen, voorspel, ... Of ik luister wat je zelf graag hebt. Ik ben West-Vlaming in de buurt van Brugge. Ik kan naar jou komen of we spreken af op hotel of ergens anders. Liefst niet verder dan 80 kilometer van Brugge.  

jongeman zoekt dame om te verwennen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10