Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen!
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Menen
Opa
Welke opa mag ik oraal verwennen? Je mag spuiten en plassen in mijn mond. Liefst zo oud mogelijk. Reacties met stats leeftijd en regio van waar u komt  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pujpgeil
Hey, bij wie kom ik langs vanaf 14u00… ik pijp je tot je hoogtepunt. Ook cardate mogelijk.  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug  

Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
Bttmboy 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Geile bttm pijper
Geile bttm/ pijper 36 178 72 zoekt date met slanke/normaal gebouwde top. Ik pijp graag en laat mij graag lekker neuken. Wie laat zich discreet pijpen of wie zin om mij te neuken? Bij klik is afspreken op regelmatige basis ook mogelijk. Alles discreet. Graag stats vermelden bij reactie.  

Geile bttm pijper
Geile Bibot 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Wil tongen & meer..!!!
Geile Bi bottom 47/168/80, getint, verzorgd en niet roker zoekt seksmaat (-> top is een plus punt) liefst ouder en niet roker die langer bij me kan blijven voor lange sessie, tongkussen is een must, pijpen, 69, samen bloot, seks onder de douche, knuffelen, strelen, vooral mijn kontje laten verwennen met alle standjes. Ik ben ook dol op cum in mijn mond of op mijn lijf en loop ook graag in mijn blootje. Prive ontvangst is mogelijk en ook op verplaatsing in nabijheid. Graag reactie met foto(s). Hygienisch, Discretie, respect en safe gevraagd en geboden.  

Wil tongen & meer..!!!
Nick 30 jaar Limburg - Genk
Iemand zin vandaag?
Ik zou vandaag graag lekkere pik willen pijpen. Wederzijds ook mogelijk. Max 40 jaar.  
Paul 54 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Wie kan ontvangen voor geile date (heb dringend zaad nodig)
Kan je deze morgen ontvangen tussen 8h30 en 9h op de as Deinze - Drongen, mail dan zeker met stats, dicpic en wensen. Veel mogelijk. Ook graag ouder  
Sletmondje 27 jaar Antwerpen - Hove
Vul mijn mondje
Ik sta enorm geil en wil graag pijpen en in mijn sletmondje genomen worden. Wie komt er langs en gebruikt mijn mondje in een donkere kamer. Geen geneuk, zo discreet mogelijk, spuit en vertrek. Je mag me betasten en aanraken maar meer niet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10