Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sportievegast 34 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
gisteren
Dirk 44 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Doktersonderzoek voor onderdanige vrouwen of stellen
Ik organiseer de komende weken weer doktersonderzoeken als huisbezoek voor vrouwen of stellen! Hebben jullie al lang het verlangen door de dokter onderzocht te worden, waarbij de dokter net iets verder gaat dan anders? Laat dan even weten, met een voorstelling, foto, jullie wensen/fantasieen en beschikbaarheden. Onderzoek als rode draad, maar er is geen vast scenario, ik speel zo goed mogelijk in op jullie wensen, dus een gesprekje vooraf via mail, chat of in real is wel handig. Bijna alles is mogelijk! Beide partners kunnen samen onderzocht worden of apart en jullie beslissen zelf hoe ver jullie willen gaan. Ook voor single vrouwen mogelijk. Max. 35 jaar oud. Overal in Belgie als huisbezoek (alle nodige instrumenten breng ik mee!), voor mensen die niet kunnen ontvangen kan het ook in een kamer of voor mensen die een beetje extra spice willen is ook een BDSM-variante in een uitgeruste BDSM-kamer mogelijk.  
Frank 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
Creampielicking
Ik ben op zoek naar een koppel dat wel een extra man erbij wil. Leeftijd speelt minder rol, als maar geil is en uiteraard hygiëne en discretie. Date mag vrouw georiënteerd zijn, maar ook bihandelingen zijn mogelijk. Zelf ben ik een verzorgde man van 58; 1m75 en 80 kg, geen baard of snor, intiem geschoren en niet roker. Ik hou vnl van orale seks: fucklicking, tongzoenen, beffen, pijpen, maar ook neuken is uiteraard mogelijk. Mijn fantasie is een creampie te mogen uitlikken. Vrijblijvende kennismaking of camcontact vooraf is uiteraard mogelijk. Liefst spreek ik overdag af. Mochten jullie interesse hebben, dan hoor ik dat graag.  
simon 29 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ervaren koppel gezocht om te genieten met een verzorgde man regio West-Vlaanderen
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd, licht gespierd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Jef 61 jaar Limburg - Hechtel
Graag eens bekeken als jullie bezig zijn? Mss morgenavond al?
Is er een koppel in de omgeving dat graag eens bekeken wil worden tijdens het liefdesspel? Of misschien ook foto's laten maken terwijl jullie bezig zijn? Meer is ook mogelijk natuurlijk. Na een eerdere fijne ervaring zou ik het graag nog eens doen. Ik geniet er enorm van. Wie ik ben? Een discrete, slanke man (1.80m en 76 kg), zeker niet opdringerig. Als jullie meer willen weten, mail me maar. Ook eventueel voor (naakt)foto's. Laat maar weten. Groetjes  
Tom VD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30j zoekt erotisch plezier met 3
Welk MV stel wilt samen genieten? 30j, 1m87, 89, 19x5, Gent. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel scenario's zijn mogelijk. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Welk koppel zoekt een leuke vaste en knappe huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme dates regio OVL of WVL. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd, licht gespierd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Damme
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Ben masseur van opleiding en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Indien gewenst masseer ik ook de man. Ben niet bi, maar een verloren hand of mond kan geen kwaad. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welk koppel zoekt een leuke vaste huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme dates regio WVL of OVL. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd, licht gespierd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10