Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
KingDom 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Slavin of sub-vrouw gezocht
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
15 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Vind het zowel leuk om de dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met af en toe een speelse pets op de poep. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes zijn ook mogelijk. Zelfs gewoone kinky seks als gelijke heeft zijn charmes. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
15 dagen
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub gezocht voor morgen overdag of avond/nacht
Ben jij een echte onderdanige taboeloze geile ongeremde slavin/slet/sub met hoog libido? Morgen donderdag overdag of avond en nacht of de ganse dag tijd en zin in een onderdanige taboeloze geile all the way date? Kan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst? Dan zoek ik jou! Ben een ervaren dominante meester niet onknappe verzorgde meester met hoog libido en geen taboes. Hier is echt alles mogelijk. Steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Vaginaal, anaal, dresscode, opdrachten, fisten, rimmen, plas, speeltjes, slaan, ondergaan, deeptroath, niple, breading, en veel veel meer mogelijk. 200%no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd. Interesse mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto alsook extra info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. Alles is mogelijk.. Geen mannen alleen!  
16 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wil wil me morgenvoormiddag
Hoi, ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk voor morgenvoormiddag. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
16 dagen
Wouter 39 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gezocht: bazige dame die weet wat ze wil!
Tegen beter weten in ga ik het toch proberen: zijn hier vrouwen die weten wat ze willen? Ik zoek contact met een leuke vrouw die liever zelf het voortouw neemt. Normaal wordt er naar mij gekeken om alle beslissingen te nemen en ik zoek iemand waarbij ik dat kan loslaten. Iemand die kiest wat er gebeurd, hoe en wanneer… iemand bazig en natuurlijk een beetje kinky… in zo’n setting zou veel mogelijk zijn… ikzelf ben sportief met mooi gereedschap. Tot snel!  
17 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
17 dagen
piercer 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
piercer zoekt speldekussen
Hallo, ik plaats intieme piercings of play piercings van 1 tot meerdere bij je thuis of op locatie groep play piercings zijn ook mogelijk Kan ook samen met impact play. liefst omgeving kust of je kan deze richting uit.plaats ook chastity piercings. geen eindelose mails stuur een berichtje met wat je graag wil, foto welkom  
18 dagen
Dennis 55 jaar Noord-Brabant - Etten-Leur
Wie wil mij in de reis mee laten groeien?
Gezocht meesteres welke mij mijn onderdanige gevoelens een plaats wil geven. aantal kernwoorden: lingerie kousen high heels voeten teasing zweep assplay. Absoluut hygiënisch ingesteld. 178 51 78 15 zit in een relatie waar dit niet bespreekbaar/ontvankelijk is. Voorkeur door de weeks. Overdag of avonds is mogelijk Kan zelf niet ontvangen.  
18 dagen
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslavin gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Chamgagne voor Meesteres of koppel.
Welke Meesteresof koppel wil graag een glaasje champagne delen? Ik ben een vlotte man (bi) die graag een koppel ontmoet om samen een glaasje champagne te drinken. Niet zomaar een glaasje, ik breng een flesje mee voor jullie en terwijl we een glaasje drinken vult de Meesteres/dame een speciaal glaasje voor mij. Een glaasje met haar eigen intieme champagne, graag kijk ik hoe ze het glaasje vult en waarna ze het mij aanbiedt om leeg te drinken. De overschot mag ze gerust over mij laten lopen. Nadien lik ik graag haar poesje proper. Wat er nadien gebeurd beslissen jullie, alles is mogelijk. Leeftijd geen belang, wel discretie en hygiëne. De Meesteres/dame haar poesje mag ook lekker naturel of glad geschoren zijn. Ik kan mij enkel verplaatsen. Bij wie mag ik komen toosten?  

Chamgagne voor Meesteres of koppel.
  1   2   3   4   5   6