Zoeken naar na 19

Uw zoekactie voor na 19 leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

mi mi 56 jaar West-Vlaanderen - Bredene
sub, sletje of slavin voor privé party gezocht.
Hallo, wij organiseren een party voor koppels en bi dames en zijn op zoek naar een sub, sletje, vrouw van een koppel(man komt mee) of meester met slavin, die opdrachtjes van de gasten uitvoert. Misschien een koppel die dit als een fantasie hebben om de vrouw opdrachtjes te laten doen, dan kunnen jullie die bij ons uit laten komen. Datum zondagmiddag 19 maart.  
14 dagen
Michel 51 jaar Limburg - HASSELT
Opleiding tot lustslet
Ik zoek een slanke tot licht mollige vrouw, leeftijd 19 tot 49 j, om op te leiden tot lustslet. Na je opleiding zal ik je op regelmatige basis aan bieden aan één of twee stijlvolle en goedopgeleide mannen. Dus géén platte gangbangs. Tijdens die afspraakjes zal ik er steeds bij zijn om je veiligheid te waarborgen. Ikzelf ben een vrij knappe, slanke man met normale bouw 1m73, en ruime ervaring en contacten hierin. Vragen? Mail gerust.  
Michaël 49 jaar Limburg - Diepenbeek
Onderdanige jonge vrouw voor soft SM
Deze man, vrij knap en slank, discreet en betrouwbaar maar met dominant en donker kantje, is op zoek naar jonge vrouw (19-39j), onderdanig ingesteld, die haar kinky en meer duistere verlangens wil ontdekken en omzetten in werkelijkheid. Je houd van soft SM en wil hierin bijleren of je wil uitproberen of dit iets voor jou is...Deze ervaren mentor zal jou die gelegenheid bieden en je eventueel begeleiden in je verdere ontwikkeling. Vastbinden met de benen wijd, handboeien, blinddoek, spanking, zweepje, op het randje van een orgasme gehouden worden, vibrators of buttplug zijn dingen die je wel wil proberen... Interesse? Mail mij. Vertel jouw duistere verlangens. Discretie is ten allen tijden verzekerd!! Alles in samenspraak en niks dat je echt niet wil. Regio Limburg of aangrenzend.  

Onderdanige jonge vrouw voor soft SM