Zoeken naar na mogelijk

Uw zoekactie voor na mogelijk leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pedro en Jannet 40 jaar Zeeland - Terneuzen
Stel zoek plezier met ons 4
Wij.stel zoeken plezier voor 4 met een slank stel.waar vr vr contact eerst staat en mannen toe mogen kijken naar onze vrouwen Daarna full pr en trio mogelijk is Na de kennismaking en wederzijse klik is van beide kanten.hygiene discreet en respectvol is vereist.wij onknap man 40 100% Hetero en vrouw 53 Bischierig zien er goed verzorgd uit kunnen alleen ontvangen in Hoek Zvl.mail maar bij serieus interesse krijgen.jullie altijd.een antwoord terug graag aub een foto van.jullie samen.lft 40 tot 50 Grt van ons  

Stel zoek plezier met ons 4
Leuk Koppel 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Respectvol genieten met 4
Hallo, wij zijn een openmindend koppel die houden van erotiek en spanning. Om het erotisch spel tussen ons te verruimen hadden we er graag een ander koppel bij betrokken met fijne mensen die houden van respectvolle erotiek waar heel veel mogelijk is bij de juiste klik. Zij is 1m74 64kg en bi, hij is 1m82 89kg. Wij zijn op zoek naar een geile avond met stijl en respect en genot voor alle 4. Een bi vrouw wordt ten zeerste gewaardeerd. Wij wensen absoluut geen platvloerse toestanden en bieden en vragen uiterste discretie en respect. Als jullie zichzelf hierin herkennnen ontvangen we graag een mailtje van jullie. Tot gauw!  
Last minute 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek nu
Dag jullie, wij een ondeugend koppel eind veertigers, zoeken vandaag een kennismaken met een ander ondeugend koppel in Gent, welke benaderingen zijn mogelijk in deze tijden?  
V&B 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar leuk koppel
wij zijn vrijdag avond kinderloos. Welk koppel wil deze vrije tijd zo zwoel mogelijk invullen. Bi mag maar is geen must. We hebben al ervaring en kunnen ontvangen.  

Op zoek naar leuk koppel
Koppel 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wij 2
Welk koppel tje kan zich deze week vrij maken in de namiddag. Om gezellig te kunnen genieten. Vrouw mag bi zijn pr is mogelijk. Antw met foto. We kunnen ons verplaatsen ontvangen ga niet vanwege de kids. Eventueel op kamer is optie.  
Jenf 38 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Koppel zoekt koppel
wij zijn een ervaren koppel. Wij zijn beide 38. Wij zoeken een koppel waar full pr mogelijk is. Wij spelen graag samen in dezelfde kamer. We kunnen enkel verplaatsen. Vrouwtje hier is bi, maar dat is geen must, hetero koppels zijn ook welkom. Wij zijn normaal gebouwd. Graag zouden wij een koppel tegen komen met ervaring die in onze leeftijdscategorie zitten.  

Koppel zoekt koppel
11 dagen
Ontdekkers 36 jaar Antwerpen - Deurne
Parenclubs - swingers community
We hebben als koppel al wat ervaring met swingen en PR maar een parenclub is er voorlopig nog altijd niet van gekomen (nu zeker niet in deze tijden). Ook message-boards over, van en voor swingers: zijn we niet in thuis. Als het terug mag, willen we dit mogelijk wel proberen. Iemand suggesties om de drempel voor een club te verlagen. Of een leuke chatroom/website om andere swingers te leren kennen en erover te kunnen uitwisselen?  
Vurigstel 62 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
fout mailadres van PO
Wij kregen deze reactie op onze advertentie van 30/3 "We zijn generatiegenoten en willen graag meegaan in jullie spel. We hebben weinig of geen ervaring maar willen graag ervaren en bijleren. We zijn netjes verzorgd en welopgevoed. Heel graag horen we iets van jullie of een eventuele kennismaking mogelijk is.". Maar het bijgaande maildres klopt niet. Tweede poging?  

fout mailadres van PO
16 dagen
Sydney 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wellness met ons 4
Wij zoeken verzorgd jong koppel 27 jarige leeftijd. Wij zoeken een koppel voor een gezellige avond met ons 4 te beleven. geen fakers maar doeners. doeners zijn welkom maar respecteren jullie wil. We zouden voorstellen gezellig op hotel te gaan afspreken en het eerste gezellig te houden in de jacuzzi. Vrouw is bi seksueel. Partner ruil hoeft niet als je dat niet wenst. We laten zien wat de avond ons brengt. Regio Gent verplaatsen is mogelijk. Hebben jullie interesse reageer gerust in mail met eventueel een foto en jullie voorstel.  
Jongstel 25 jaar Antwerpen - Kasterlee
Gezocht
Jong stel zoekt ander jong stel voor leuke avonden. Vrouw hier is 22 bi en onverzadigbaar. Stellen met huisvriend(in) mogen zeker ook reageren. Man hier is 25 en ziet haar graag bezig alvorens hij meespeelt. Meer info via mail en whatsapp mogelijk. Reactie met foto krijgt altijd een reactie terug.  

Gezocht
  1   2