Zoeken naar nat

Uw zoekactie voor nat leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

openminded stel 57 jaar Limburg - Heerlen
uitdagen, humor, goedlachs, teasen
Waarom moet bij de mannen het alleen draaien om direct maar het neuken,waarom gelijk de verwachten(het moeten) van als je afspreekt er geneukt wordt.Wat is er mis elkaar als persoon te leren kennen,iets voor langere tijd op te bouwen?Waarom niet heerlijke uitdagende kleding dragen,waarin je heel veel ziet,elkaar echt goed uitdagen,teasen en opgeilen,een vrouw die nat wordt,de man een harde paal in zijn broek heeft staan,elkaar dat tonen zonder dat het een vrijbriefje is van we moeten neuken. Het neuken ontstaat spontaan,in juiste sfeer,ongedwongen,een geilzellige middag/avond is ook heerlijk zonder neuken,wat dan heus wel komt bv bij een 2de keer elkaar zien. Wij zoeken dus een biman die dit herkent,humor heeft,spontaan is,durft,uitdagend is,open en eerlijk,goed geschapen,bi,geen baard of snor In de leeftijd van 30 tot 50. En we zijn rokers.  

uitdagen, humor, goedlachs, teasen
13 dagen
Joker 25 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
The dark knight.
Kunnen wij op dit platform een Vlaamse BBC vinden? Nu ja, buitenlands mag ook eigenlijk. Een Engelse conversatie maakt het plaatje des te geiler. Mijn vriendin en ik mijmeren er al langer over om een donker lid in de slaapkamer toe te laten. Zij heeft namelijk een zwak voor Zuiderse types en ik ben curieus of zulke extreme lullen enkel in porno bestaan. We kunnen beiden een pik smaken, dus bi- guys, houd jullie niet in! Gewone, hetero zwarten schuwen we eveneens niet. Dan gebruikt enkel mijn brunnette met D- cup haar mondje wel ;). Als je werkelijk giga- geschapen bent, is penetratie wellicht moeilijker. Tenzij je slaagt in de opdracht haar dermate nat te krijgen... Welke dark knight staat op?  
Nieuwkoppeltje 35 jaar Limburg - Peer
Geen buitenlanders en geen macho
Hallo,wij willen eens fun hebben met een vreemde man erbij... je bent niet behaard, normaal geschapen, niet over de 45 jaar en niet gespierd maar normaal lichaam! We spreken bij ons thuis af, mijn vrouw is geblinddoekt en blijft geblinddoekt.... ik zal haar kussen en strelen, dan mag jij erbij komen strelen ( kussen mag je niet) en beginnen we haar langzaam uitkleden en wat likken op borsten en lichaam... als ze naakt is gaat ze op haar knieën ons pijpen dan gaan we haar om de beurt neuken( gij altijd met condoom ook pijpen) en als ze goed nat is gaan we haar samen neuken in beide gaatjes!!! Als we klaar zijn mag je terug vertrekken zonder niks te zeggen. Spreekt je dit aan?? Dan stuur je foto’s van jou en geslacht op te zien dat je normale penis hebt en schrijf je ook erbij wat je graag zou willen doen!!! En misschien tot snel  

Geen buitenlanders en geen macho