Zoeken naar neuken

Uw zoekactie voor neuken leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wil wil me morgenvoormiddag
Hoi, ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk voor morgenvoormiddag. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
11 dagen
maagd 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
50+ Meester gezocht
172 cm 74 kg, maagdelijke kut Zoek vaste Meester 50+ Die van mij zijn vaste af te neuken slet wil maken. Eventueel ook africhting tot CD slet.  
Meesterlijk 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Sadist (53) zoekt slavin voor harde actie
Ervaren, harde dominant, 53, zoekt nieuw materiaal (vrouwelijk) om af te neuken, af te slaan en grondig te vernederen en te gebruiken.  

Sadist (53) zoekt slavin voor harde actie
12 dagen
Johan 47 jaar Limburg - HASSELT
Gedomineerd worden
Hallo ik zoek voor morgen (dinsdag 9/4) een dominante persoon (trans/trav/cd/m/v) die mij wilt als zijn/haar rim en pijp of bef slaafje wilt hebben. De bedoeling is dat je mij vastbindt en mij dan lekker lang je gedwongen laat pijpen tot je meerdere keren klaarkomt in mijn mond en je lekker diep laat rimmen jij blijft gewoon de hele tijd passief en trekt mij op het einde gewoon af. Voorwaarde zijn wel jij kan ontvangen, draagt nylonkousen (deze worden meegebracht door mij) en bent anaal gespoeld en intiem geschoren. Foto van je gerief hoeft niet maar indien je te groot geschapen bent mag je mij ook neuken (met condoom) of met toys of strap-on voor de vrouw ik ben gespoeld dus stuur zeker je stats door.  
13 dagen
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Ik verwen hem of haar of koppels oraal. Haar likken, hem pijpen, mijn mond laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, mijn gezicht laten berijden door haar, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken. Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf. Zijn zaad uit haat kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Als jullie dat willen bied ik me aan in een pak. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen.  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een openminded vrouw. Kinky
Wat ik zoek is niet makkelijk. Ik ben een hetero man. Getrouwd. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik geil word van het aandoen van lingerie. Is er een vrouw die me eens lingerie aandoet en dan behandeld als haar sletje. Wie wilt mij eens gebruiken als haar sletje. Bestaat een vrouw die hierop kikt. Die mij een anaal wilt neuken. Reageer dan. Ik zoek al zo lang. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ok is een droom van me om eens door twee lesbische vrouwen gebruikt te worden. Wie maakt me wens eens waar. Al is het maar eenmalig. Want mischien vind ik het na een keer niet leuk. Is er wel klik kan het vaker. Heb weinig taboes. Wil ook graag eens ondergeplast worden.  

Zoek een openminded vrouw. Kinky
Meesterlijk 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Sadist (53) zoekt slavin voor harde actie
Ervaren, harde dominant, 53, zoekt nieuw materiaal (vrouwelijk) om af te neuken, af te slaan en grondig te vernederen en te gebruiken.  

Sadist (53) zoekt slavin voor harde actie
Bieke Travo 48 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Zijn er toevallig in de onmiddellijke omgeving van Putte/Beerzel/Peulis wat geile dominante tops met lekker grote loeiharde ochtendpalen die hun overvolle zak/zware ballen willen ledigen door dit pijpgrage zaadgeile sissysletje/bimbo fucktoy genade- en respectloos hard en deep-throat te keelneuken tot ze m'n bek vol zaad pompen en/of m'n hoerensmoeltje vol spuiten met hun dikke witte kleverige spermaslierten!! Ik slik tot de laatste druppel, heb een zéér gulzig en haast onverzaaadigbaar pijpmondje en (voor de liefhebbers) een extreem gewillig lekker strak kontje in de aanbieding! Ik heb echt hoogdringend een goeie beurt nodig liefst van meerdere tegelijk(gang-bang) en wil hiervoor desnoods eventueel tot Bonheiden/Rijmenam en Heist-op-den-Berg fietsen en/of me brutaal laten ontvoeren door een grote bende die me helemaal suf en m'n mondje/kontje compleet te pletter neuken. Hoe meer pikken hoe meer ik zal moeten slikken, tenminste als jullie goed kunnen mikken!!!  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Zoek een slet(een vrouw) die me op zondag vrij is
Ik zoek een verzorgde onderdanige vrouw die me wekelijks op zondag pijpt en haar laat neuken. Absolute discretie verzekerd alsook hygiëne. Ben 53j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 78kg intiem geschoren 18cm. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Etentje of terrasje Kan vooraf of achteraf ook. Welk sletje met niveau laat haar wekelijks gebruiken?  

Zoek een slet(een vrouw) die me op zondag vrij is
Alex 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Een kinky vrouw. Vraag me af of ze bestaat
Ik wil graag eens 1 keer een fantasie waarmaken. Ik wil als man zijnde een keer de slet zijn van een vrouw. Ik vraag me af zou ze bestaan. Een kinky perverse vrouw. Ik wil haar wensen waarmaken. Ik wil jou slet zijn. Was altyd een keurige nette man. Maar wil 1 keer de rollen omdraaien. Alles is bespreekbaar. Je mag me neuken met een strapon. Plassex kan. Je mag me laten gebruiken door Mannen. Ik wil een keer een hoer zijn. Ik weet dit geen alledaagse oproep is. Maar hoop er iemand reageert. Kunnen ook samen de hoer zijn voor mannen. Of als er een lesbisch koppel is dat graag eens een man gebruikt mag zeker reageren. Ik weet de kans klein is maar ik wilde toch graag de kans wagen. Leeftijden spelen geen rol. De afstand ook niet. Ook een behaarde vrouw mag zeker reageren.  

Een kinky vrouw. Vraag me af of ze bestaat
  1   2   3   4   5