Zoeken naar niveau

Uw zoekactie voor niveau leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gentleman 42 jaar Antwerpen - Duffel
Jezelf eens goed laten verwennen
Ja jij bent de vrouw die ik eens goed wil verwennen! Ik geef jou graag een stoel, rug en als de klik er is een erotische massage. Wie weet wat volgt... Ik ben een sportieve goeduitziende man met niveau, 1m78,68kg, donker blond kort haar en blauwgroene ogen. Ik ben normaal gebouwd en casual gekleed. Ik ben discreet en verzorg mezelf goed. Kortom ik zal je niet teleurstellen...ik kan me verplaatsen...Vertel me welke massage jou voorkeur heeft en wie weet heb ik vanmiddag al tijd voor jou..  
Wannes 43 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Exclusief
Verzorgde, sportieve man zoekt 1 geile dame voor exclusieve seksrelatie. Afspreken wanneer het ons beiden lukt, kan bij mij thuis. Jij bent ook op zoek naar spanning met niveau, dan is het jou die ik wil vinden  
Knappe tijger 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl zoekt zijn knappe vrouwelijke evenknie voor discrete fwb dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (30-50j) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20*5cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar wat beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl zoekt zijn knappe vrouwelijke evenknie voor discrete fwb dates
anoniem 53 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
gelegenheidspartner of FWB
Ik wil graag kennismaken met een gelegenheidspartner of FWB. Ik ben een deftige, opgeleide man met niveau. Ik ben zeer verzorgd en zeer hygiënisch. Ik verwacht dat ook van jou. Ik ben 52jaar 1M75 89kg 17cm. Ik hou van knuffelen, strelen en van sex. Ik ben niet opdringerig en respecteer jouw space. Ik ben single, zonder kinderen. Kan ontvangen in alle rust en privacy en ik kan verplaatsen. Rustig mekaar leren (online), en afspreken op openbare plaats als eerste date. Geen financiële bedoelingen, geen escortaanbiedingen aub. Vriendelijke groeten, Timo  
Knappe fwb 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl zoekt zijn knappe vrouwelijke evenknie voor discrete fwb dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (30-50j) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl zoekt zijn knappe vrouwelijke evenknie voor discrete fwb dates
Knappe fwb 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin ;)
Met de lente in het land scheert het libido hoge toppen hier :) Daarom op zoek naar een gelijkgestemde, knappe dame met gelijkaardig libido om - mits klik - op regelmatige basis discreet en ongeremd tussen de lakens te duiken. Bij voorkeur tussen 30-50 jaar. Wie ben ik? Knappe dertiger, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief, groot geschapen.. Kennismaken? :)  

Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin ;)
Marnik 62 jaar Limburg - HASSELT
zoek klassevrouw (65+)
Dag lieve dames. Hebben jullie ook soms naar hotel romantiek gekeken? Wel ik ben een 63-jarige zakenman en zoek een vrouw met stijl (liefst 65+) om samen leuke dingen te doen. Ik hou van iemand met niveau met een fijne culturele bagage en die ook, ondanks een druk leven zoals ik, op bepaalde momenten toch dingen mist. Ben je naar hetzelfde op zoek, dan hoor ik het graag.  
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Word jij mijn vaste FWB?
Hier geen dickpics. Klasseman uit de betere kringen. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Verzorgd, niet onkn, 1.78m/77kg, geen baard, snor, noch bril, geen tatoeages. Man met normen en waarden, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een aantrekkelijke, integere slanke/mollige vrouw met goed niveau om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Max. 20 km van Gent. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Fin. steun geen probleem.  
p.lover 54 jaar Antwerpen - Ekeren
zk.een enthousiaste dame met belangstelling voor golden shower??
Hallo dames. Ben je een spontane rijpere vrouw , die wenst te genieten van golden shower/squirt/plassex. Ben je ook een plaslover en heeft u gevoelens/ verlangen …….om dit concreet te maken ? dan zou ik graag kennismaken. ( liefst een single dame vanaf 45 tot …jr) ben een attente single man en kan ontvangen in een sfeervolle locatie. discretie ,niveau en hygiene gewenst. geen fin.en marginale toestanden . enkel welgemeende en gemotiveerde voorstellen aub. grt. p  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve dame gezocht
Dag lieve Dames, Ik ben een nette verzorgde speelse vlaamse man. Ik ben respectvol, lief, heb niveau en ben hygienisch. Ik ben mooi breed geschouderd, mooie bovenarmen en strakke bilspieren. Verzorgd gebit en mooi stevig geschapen door moeder natuur. Netjes geschoren waar nodig. Ik zit in een relatie, en zonder medeweten van mijn partner ben ik op zoek naar een leuke tijd. Ik ben op zoek naar een leuke babbel, spanning, elkaar ontdekken, sensuele aanrakingen,… Geen overhaast gedoe en platvloerse seks. Maar de tijd geven aan elkaar en elkaar met respect behandelen. Ik kan enorm genieten van een opbouwend voorspel. Elkaar aanraken en doen tintelen van genot. Eventjes weg van de wereld. Ons geheimpje. Je kan rekenen op mijn discretie. Ik kan me gemakkelijk overdag vrijmaken. Mail je graag eerst wat heen en weer, geen probleem. Leeftijd speelt geen grote rol. Geen fakers aub.  

Lieve dame gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8