Zoeken naar niveau

Uw zoekactie voor niveau leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Senior 69 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek een senior om samen te masturen
Zoek een lieve senior, beetje niveau, discreet en hygiënisch om samen naakt te zijn en samen te masturberen. Ik, goed uitziend, 1,76m, 82. Kan nu ontvangen vanaf 12h tot 14h. Groetjes  
Maarten 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Verzorgde, hoogopgeleide beginner voor enthousiaste man of koppel
Hier een jonge, hetero (of bicurious?) sociale kerel van 28, uit omgeving Leuven. Ik ben hogeropgeleid, verzorgd en erg sportief. Ik ben op zoek naar een gelijkgezinde, vriendelijke en verzorgde man om eens een eerste keer mee te experimenteren. Dit is allemaal ontzettend nieuw voor me, maar mijn nieuwschierigheid is er daarom niet minder om. :-) Ik ben eerder bottom ingesteld. Vertrouwen, geduld en niveau zijn essentieel voor mij. Ook een verzorgd voorkomen en niet opdringerig zijn. Leeftijd is niet meteen van belang. Wel een groot pluspunt als je in de buurt van Leuven woont. Ik kan zelf niet ontvangen, maar wel vlot verplaatsen. Aarzel zeker niet om te reageren! :-)  

Verzorgde, hoogopgeleide beginner voor enthousiaste man of koppel
gisteren
Genieter 55 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ik probeer het nog een keer
Ik heb vorige week enkele leuke reacties gekregen, maar woonden helaas te ver voor regelmatige ontmoetingen. Ik zou graag kennis willen maken met een lieve, goedziende en eerlijke man, liefst binnen een straal van 30km. Je hoeft geen adonisfiguur te hebben; met mijn meter80 en 85kg heb ik ook een buikje. Momenteel kan ik wel niet ontvangen, en cardate is niets voor mij. Je moet dus wel kunnen ontvangen. De namiddagen tijdens de week ben ik dikwijls vrij. Hygiëne, discretie, eerlijkheid, een beetje niveau en een goede gezondheid vind ik heel belangrijk. Ik weet dat ik veel vraag, maar er moet maar één iemand zijn die zich aangesproken voelt zodat we samen fijne momenten kunnen beleven. Gelieve te reageren met je stats en vanwaar je bent.  
gisteren
Fantasie 47 jaar West-Vlaanderen - Oostende
vandaag
Man, verzorgd, niveau en discreet, geilt op mannen die intiem behaard zijn. Uiteraard wel netjes gewassen! Zin om zo een paal en ballen lekker te verwennen en indien mogelijk eens lekker volgespoten te worden. Wie is zo een echte man? Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Deze namiddag en/of vanavond.  
gisteren
Jongeman 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge man zoekt oudere bi man (45-55)
Hallo. Ik ben een jonge biman, 27j en met relatief weinig ervaring in de mannensex-wereld. Ik ben op zoek naar een oudere man (45-55j)om samen wat leuke momenten te beleven en samen op ontdekking te gaan. Enkel serieuze personen, met niveau, liefst relatief onervaren en zeker geen veeldaters. Bedoeling is om een vaste persoon te vinden en elkaar regelmatig te zien. Hygiëne en discretie zijn gevraagd en geboden.Grtjs.  
FunNuts 61 jaar Limburg - Herstappe
after solo electrofun
Bij wie mag ik mijn dikke ballen aanbieden voor een stevige bewerking? Ben ze nu aan het bespelen met electro, zoals op de foto, en ze staan op springen! Ze houden van sensualiteit maar nog meer van kinky en zelfs meer want wat pijn = fijn en ze verdragen wel iets! Blijf bij voorkeur passief (tenzij je besneden bent), bied/vraag discretie, hygiëne, gevoel en tikkeltje niveau.  

after solo electrofun
Deepthroatslet27 27 jaar Limburg - HASSELT
Geile discrete zuigslet
Geile knappe en mannelijke zuigslet is straks in Hasselt aanwezig. 27 176 72 en hyperdiscreet. Deepthroat, zaadslikker en poppers. Hygienisch, gezond, niveau. Kik/snapchat/twitter: deepthroate2007.  

Geile discrete zuigslet
Genieter 55 jaar Limburg - Sint-Truiden
Friends With Benefits
Ik zou graag kennis willen maken met een lieve, goedziende en eerlijke man. De eerste keer voor een openhartig gesprek en bij een goede klik nadien voor regelmatige ontmoetingen met leuke momenten en lichamelijke verwennerijen. Je hoeft geen adonisfiguur te hebben; met mijn meter80 en 85kg heb ik ook een buikje. Maar zwaarlijvige en onverzorgde mannen krijgen mijn aandacht niet. Licht behaarde mannen daarentegen vallen wel in de smaak maar is natuurlijk geen must. Spijtig genoeg kan ik momenteel niet ontvangen, en cardate is niets voor mij. Je moet dus wel kunnen ontvangen. De namiddagen tijdens de week ben ik dikwijls vrij. Hygiëne, discretie, eerlijkheid, een beetje niveau en een goede gezondheid vind ik heel belangrijk. Ik weet dat ik veel vraag, maar er moet maar één iemand zijn die zich aangesproken voelt zodat we samen fijne momenten kunnen beleven. Gelieve te reageren met je stats en je woonplaats. Ik ben heel benieuwd. Fijn weekend.  
Genieter 55 jaar Limburg - Sint-Truiden
Friends With Benefits
Ik zou graag kennis willen maken met een lieve, goedziende en eerlijke man. De eerste keren voor een openhartig gesprek en bij een goede klik nadien voor regelmatige ontmoetingen met leuke momenten en lichamelijke verwennerijen. Ik ben dus niet op zoek naar iemand om onmiddellijk in bed te duiken! Je hoeft geen adonisfiguur te hebben; met mijn meter80 en 85kg heb ik ook een buikje. Maar zwaarlijvige en onverzorgde mannen krijgen mijn aandacht niet. Licht behaarde mannen daarentegen vallen wel in de smaak maar is natuurlijk geen must. Spijtig genoeg kan ik momenteel niet ontvangen, en cardate is niets voor mij. Je moet dus wel kunnen ontvangen. In de namiddag ben ik dikwijls vrij. Hygiëne, discretie, eerlijkheid, een beetje niveau en een goede gezondheid vind ik heel belangrijk. Ik weet dat ik veel vraag, maar er moet maar één iemand zijn die zich aangesproken voelt zodat we samen fijne momenten kunnen beleven. Ik ben heel benieuwd.  
Spuiter 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie pijpt me deze namiddag in mijn vrouweslipje
Verzorgde 40jarige man met niveau op zoek naar iemand die me pijpt terwijl ik een vrouweslipje draag. Hygiënisch en discreet. Meer kan ook...  

Wie pijpt me deze namiddag in mijn vrouweslipje
  1   2   3   4   5   6