Zoeken naar niveau

Uw zoekactie voor niveau leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gratis massage, grijp je kans
Ervaren masseur (180 75kg en 20cm in de broek) vindt het soms leuk een man of vrouw of koppel een gratis massage te geven. Ik neem graag tijd om je volledig te laten wegdwalen dankzij mijn gouden handen. Dit kan bij mij of jou/jullie of op locatie. Ikzelf ben verzorgd en hygiënisch en ik verwacht van jou/jullie hetzelfde. Plus toch wel wat niveau. Ik kan gemakkelijk tijd maken. Discretie etc gevraagd en geboden. Reageer met meer dan 1 zin anders geen reactie terug.  

Gratis massage, grijp je kans
Ervaring zoekend 36 jaar Antwerpen - Mechelen
Fantasie na jaren verwezenlijken
Sinds mijn tienerjaren heb ik de fantasie dat een "tante en nonkel" of oudere "neef en nicht" me zouden inwijden in het liefdesspel. Dat ze me zouden betrappen tijdens het rukken of dat ik hun betrap of dat ik hun om raad vraag of... Alleszins dat het zou leiden tot mijn "opleiding" in de seksuele wereld. Ik ben ondertussen in de 30 en heb weliswaar mijn eerste kleine stapjes qua seks wel gezet, maar ben mijns inziens voor mijn leeftijd nog veel te onervaren. Dus in deze leeraars gezocht! Ik zoek ook bewust een koppel en liefsf met een bi(schierige) man, daar ik ook opgewonden wordt van een lekkere stijve lul, dus ook dit wil ik verder onderzoeken. Belangrijkste is, ik ben zeer onzeker en heb rap er last van, waardoor mijn materiaal soms niet overeind wilt komen. Dus moet absoluut een zachtaardig en begripvol koppel zijn. Ik wil abdoluut geen snelle wip. Liever een uitgebreide avond met niveau, mogelijk zelfs met wat erotische spelletjes ter opwarmin  

Fantasie na jaren verwezenlijken
Chris 63 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Seksbios Roosendaal
Ik ben Chris een verzorgde én goed uitziende 63jarige man met enig niveau, 172 cm, 78 kg, korte haren, geen baard of snor, intiem geschoren, normaal geschapen. Ik rij vandaag zaterdag 23 maart tegen 13 uur naar de Seksbios in Roosendaal (NL) voor de naakt trio namiddag. Heren verplicht naakt, dames en travesties niet. Zou leuk zijn een (bi)stel of jong en vrouwelijk travje te ontmoeten. Lockers zijn voorzien. Eventueel ander aantrekkelijk voorstel is ook mogelijk.  

Seksbios Roosendaal
30 dagen
bigastje 43 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
toevallig geen koppel dat morgen bi man zoekt
mocht er een koppel (leeftijd en maten minder belangrijk voor mij, wel deftig en niveau) nog een bi man er morgen (vrijdag) er bij willen, mogen jullie zeker een mailtje sturen.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Naakt samen zo dadelijk?
  1   2   3   4   5   6