Zoeken naar niveau

Uw zoekactie voor niveau leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
francis 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke vrouw is geil en heeft veel zin
jonge man singel zoekt een leuke deftige vrouw met enig niveau die het financieel niet gemakkelijk heeft en die een zeer hoog libido heeft. ben jij die vrouw die geblust moet worden door hete deftige man met niveau. IK ZOEK MAAR 1 vrouw om een vast contact op te bouwen om zo regelmatig wekelijks af te spreken. graag eerst iets gaan drinken om te kijken of er enige klik is. zeer mooie vergoeding voorzien. TOT BINNENKORT?? graag beschrijving met foto . XXX  
20 dagen
Paul 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
Meisjes/dames gezocht voor luxe gangbangs
Wij zijn op zoek naar meisjes en dames die willen deelnemen aan onze exclusieve luxe gangbangs. Niveau gevraagd en geboden. Dit op regelmatige basis. Leeftijd niet zo belangrijk. Pluspunt is uiteraard indien je over de nodige looks beschikt. Indien geen ervaring geen probleem, wij zullen U dan een opleiding geven. Dit zowel voor binnen-en/of buitenland. Ook andere mogelijkheden. Zeer goede verdiensten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden. Ook ideaal voor studentes.  
20 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik jou ook zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Dan bouwen we het zeer rustig op. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen...stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe hoertje worden ?  
20 dagen
Frank 59 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Klein, fijn en lief vrouwelijk speelkameraadje gezocht
Hallo lieve dames, Ik ben op zoek naar een lieve, kleine en fijne dame om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten. Ik zoek geen extreme zaken en ben eigenlijk wel een knuffelbeer. Ik hou van knuffelen, strelen, zoenen en rustig van elkaar genieten. Belangrijk: niet te groot, slank, niet-roker, enig niveau, geen pro, eerlijk, respectvol, discreet, hygiënisch. Een vergoeding is bespreekbaar bij de juiste klik. Liefs, Frank  
20 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april
Dag dames, deze man (36, sportief, niet onknap) zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
22 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik je ook zal aanbieden aan anderen onder mijn toezicht. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. We zullen het dan rustig opbouwen. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels, nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wil mijn persoonlijk luxe hoertje worden ?  
23 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april namiddag
Dag dames, Deze man zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
23 dagen
bram 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke singel jonge vrouw zit in de problemen
knappe man zoekt wekelijks contact met toffe vrouw met niveau die wil mij gezelschap houden en mij haar borsten wil laten zien. graag eerlijke reactie met foto. vergoeding voorzien.  
25 dagen
Stef 37 jaar Antwerpen - Lier
Jonge zakenman zoekt discrete vrouw/studente
Hoi, Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke aanvulling van je inkomen? Ik ben een verzorgde jongeman met niveau en goede opleiding, die op zoek is naar één vast meisje voor regelmatig discreet betalend contact. Ik ben een vrijgevige minnaar met een gezond libido, dus ook jouw genot is voor mij belangrijk. Ik kom steeds mijn afspraken na, discretie is gevraagd en geboden, en we maken goede afspraken vanaf het begin. Wat ik zoek is een ongecompliceerde regeling met respect voor elkaar, en vooral veel (bed)plezier. Soms kan je ook mee op reis als je wil/kan. Ik ben drugsvrij, ziektevrij, geen tattoos of piercing, niet roker en drink enkel op toffe feestjes. Wat ik zoek is een eerlijke gezonde vrouw of studente met levenslust (zwanger is ook ok). Je mag een relatie hebben, maar wat ik niet zoek zijn doorwinterde professionals. Interesse? Stuur me dan een berichtje en vertel me wat over jezelf (foto is zeker welkom), dan contacteer ik je discreet. Durf de stap te zetten. X  
26 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Dan bouwen we het zeer rustig op. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4