Zoeken naar niveau*

Uw zoekactie voor niveau* leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sim 50 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Master/meester zoekt klassevolle sub dame/meisje
Ik ben als meester op zoek naar een klasse volle sub-dame/meisje. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Jij zal mijn onderdanige zijn. Niveau gevraagd en geboden. Je zal worden aangeboden en worden uitgeleend en dit steeds onder mijn toezicht. Leeftijd niet belangrijk, mag ook een studente zijn. Je zal worden gebruikt en misbruikt. Gangbangs, groepsex,...zullen jou dan niet meer vreemd zijn. Ben je een nympho dan is dit zeker een pluspunt. Indien toch geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Graag duidelijke reacties.  
gisteren
NiceCouple 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Cuckold voyeurs
Met deze advertentie zoeken wij enkele voyeurs (man, vrouw, koppel) om toe te kijken hoe het vrouwtje hier verwent zal worden. Afhankelijk van hoe de avond verloopt kan er mss ook deelgenomen worden voor hij of zij die het wenst. De man hier kijkt toe. Wij zoeken gezonde en mensen met enig niveau. Wij ontvangen op vrijdagavond 28 januari. Leeftijd tss 18 en 60 en geen fakers. Reageer met wat info en desgewenst gewone foto.  
Stef 34 jaar Antwerpen - Arendonk
Oral4u
Knappe discrete man met niveau zoekt dame of meid die graag eens eenmalig of of af en toe enkel heerlijk oraal verwend wil worden. Meer moet niet maar mag, geen verdere verplichtingen. Ik ben goodlooking, onbehaard lichaam, geen bbs. Leeftijd en looks niet zo belangrijk, hygiëne en discretie des te meer. Indien interesse hoor ik graag van u. Mvg Stef  

Oral4u
Jessy 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Onderdanig kantje
Nog steeds niet gevonden wat ik zoek! Geen pruik of make up. Ik draag gewoon graag sexy lingerie. In lingerie word ik een gewillig versa/bottom sletje met een onderdanig kantje dat voor veel te vinden is. Zoek man(nen), zusje, vrouw of koppel die graag de touwtjes in handen nemen, dominant kantje dus, en me kunnen ontvangen. Graag enig niveau gewenst en dat begint al in de reactie. Liefst voor meermalig zodat er iets opgebouwd kan worden en je me eventueel opleid naar jouw wensen. xxx  

Onderdanig kantje
gisteren
ForFun 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wil je wat fun...
Hey leuke dame uit Oostende, wil je graag 's wat fun met alle nodige respect, hygiene en discretie ! Ik wil graag 's afspreken met een leuke dame, éénmalig of wie weet op regelmatige basis als klik er is, je hoeft niet jong te zijn, mijn leeftijd of zelfs wat ouder mag ook. Het gaat mij niet om te neuken, ik hou van strelen, zoenen, likken, masseren met olie, vingeren, beffen en wordt zelf ook graag verwend... Zie jij dit zitten, wil je vrijblijvend afspreken, dan hoor ik het wel... Oh ja, ik ben dus 51j, 1m90 en 94kg, vrouwvriendelijk, met niveau en gevoel voor humor, niet roker, sociaal drinker, hygienisch, intiem netjes, respectvol en discreet !  
Sim 50 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Master/meester zoekt klassevolle sub dame/meisje
Ik ben als meester op zoek naar een klasse volle sub-dame/meisje. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Je zal mijn onderdanige zijn. Niveau gevraagd en geboden. Je zal worden aangeboden en worden uitgeleend en dit steeds onder mijn toezicht. Leeftijd niet belangrijk, mag ook een studente zijn. Je zal worden gebruikt en misbruikt. Gangbangs, groepsex,...zullen jou dan niet meer vreemd zijn. Ben je een nymfo dan is dit zeker een pluspunt. Indien toch geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Graag duidelijke reacties.  
sub 55 jaar Vlaams-Brabant - Meise
Ik zoek vaste Meesteres
Ik ben een single onderdanige man met niveau 1m75 75kg nog tamelijk sportief figuur. Ik ben op zoek naar een vaste Meesteres om me op te leiden tot heel onderdanige en heel gehoorzame slaaf. Ik zoek één vaste Meesteres om van haar alleen te zijn. Liefst uit de regio. Mail voor meer info. Alleen ernstige reacties aub. Alvast heel  onderdanige groeten  
Sim 50 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zoekt klasse volle sub-dame/meisje
IK ben als meester op zoek naar een klasse volle sub-dame/meisje. Je zal mijn onderdanige zijn. Niveau gevraagd en geboden. Je zal worden aangeboden en worden uitgeleend en dit steeds onder mijn toezicht. Leeftijd niet belangrijk, mag ook een studente zijn. Je zal worden gebruikt en misbruikt. Gangbangs, groepsex,...zullen jou dan niet meer vreemd zijn. Ben je een nymfo....dan is dit zeker een pluspunt. Indien toch geen ervaring geen probleem. IK zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Graag duidelijke reacties.  
D/s play 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Amandsberg
Man met klasse zoekt dito dame voor D/s play.
Welke dame zoekt een man met niveau voor D/s play. Opdrachten, kledijdress, je overgeven aan je Dominant. In respect, liefde en genegenheid.  
Sim 50 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Master/meester zoekt klassevolle sub dame/meisje
Ik ben als meester op zoek naar een klasse volle onderdanige sub-dame/meisje. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Je zal mijn onderdanige zijn. Niveau gevraagd en geboden. Je zal worden aangeboden en worden uitgeleend en dit steeds onder mijn toezicht. Leeftijd niet belangrijk. Mag ook een studente zijn. Je zal worden gebruikt en misbruikt. Gangbangs en groepsex zullen jou dan niet meer vreemd zijn. Ben je een nympho dan is dit zeker een pluspunt. Indien toch geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Graag duidelijke reacties.  
  1   2   3   4