Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 52 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Onderdanige zoekt
Hallo, nogmaals proberen om ´n man te vinden die mij wilt ontvangen. Ik neem drankje en hapje mee. Vanaf aankomst ben ik u persoonlijke butler, masseur, likslaaf speeltje,... veel kan. Met ´n lichte dominantie van u uit naar mij toe maken we er ´n gezellige tijd van met footloving facesitting, gedwongen rimmen, plas, ...... respect, discretie en hygiëne. Footloving facesitting plas evt. Welk koppel wil verwend worden? Ik verplaats, no fake en kom afspraak na.  
gisteren
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Vaste pijper gezocht voor bischierig
Man, 42 en gebonden uit waasland zoekt een vaste pijper voor regelmatig - geen allesneukers. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen (ik kan af en toe zelf ontvangen), graag rustig, diep en lang pijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Ik blijf meestal passief. Leeftijd speelt geen rol, wel geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Gloryhole of dark room: graag. Iemand die deepthroat kan en slikt heeft streepje voor.  
BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
gisteren
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie mag ik eens lekker komen afzuigen?
Wie zijn lul heeft nood aan een lekkere pijpbeurt? Bij voorkeur groot geschapen, maar dit is zeker geen must. Ik kom bij jou binnen, de deur staat op een kier en jij zit naakt klaar om gepijpt te worden. Ik neem je lul vervolgens in mijn mondje en pijp je tot je lekker mijn mondje volspuit. Nadien vertrek ik weer zonder veel gepraat. Jij blijft hierbij passief. Kan niet ontvangen, enkel verplaatsen. Wie een foto stuurt van zijn lul, krijgt altijd antwoord. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
gisteren
Op zoek 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek stinkende lul om te pijpen
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
gisteren
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek jonge slanke gast klein geschapen blijkbaar niet te vinden
Ik zoek al eventjes een jonge slanke gast met klein piemeltje. Ik ben hetero maar wil er eens graag mee spelen. Jij blijft passief. Ik kan ontvangen. Reactie met wat uitleg over jezelf, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang. Voldoet je niet aan de voorwaarden, niet reageren aub!  
Bibi 51 jaar Antwerpen - Boom
Wie zin
Wie zin Ben mij zelf aan het bewerken met speeltje van op foto, wie wil mij graag eens bezig zien, of wie komt helpen, ik kan ook klaar zitten kont omhoog glijmiddel gesmeerd en klaar om echte pik te ontvangen, mondje ook beschikbaar. Laat maar weten wat je graag wil zien of doen of laten doen  

Wie zin
Elodie trav 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Sletje is geil en wil geneukt worden
Ik zit in een heterorelatie, maar heb een bikantje waarbij ik eens de andere kant als vrouw zijnde wil ervaren. Ik heb veel vrouwenkleren die mij goed staan. Aangezien ik een latrelatie heb, is ontvangen geen probleem op sommige dagen.  

Sletje is geil en wil geneukt worden
gisteren
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Dit is blijkbaar moeilijker dan gedacht maar ik zoek eigenlijk een vaste oudere sexmaat, ikzelf ben gehuwd dus liefst iemand die kan ontvangen en uit de regio is, ik ben een zwaardere man, behaard, baardje, en qua ervaring heb ik enkel nog maar een man gepijpt maar kan leren 😉,liefst ook een rustige man die er niks met inzit om mekaar te leren kennen via mail ook of whatsapp ,dus als je vragen hebt, of nieuwsgierig bent of geïnteresseerd, mag je me altijd mailen, mannen die enkel willen mailen of sms mag ook, groetjes  
gisteren
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zuig ik klaar?
Op zoek naar een propere man die me kan ontvangen om zich passief te laten klaarzuigen. Discreet en zonder veel gebabbel, ik kom toe, zuig je af en vertrek weer. Ik ben goed uitziende jongeman, sportief en deftig! Tot straks? Reageer met foto van je lul, hopelijk tot zo!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10