Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Erik 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht
Hey, Sympathiek, goed uitziend gelegenheidskoppel vijftigers, waarvan de vrouw volslank zoekt een koppel om samen te stoeien. Een goede klik is het voornaamste, de rest is bijzaak. Wij kunnen ontvangen in Antwerpen. Groetjes  
18 dagen
Kust stel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kust stel
Verzorgd stel v 68 bischierig m 70 oraal bi maar geen must. Zoeken een gelijkgestemd koppel van ongeveer onze leeftijd of iets jonger om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date. Kunnen vrij ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen ook verplaatsen. Beiden gek op intens tongzoenen. Staan voor veel open maar neuken is altijd met condoom. Hygiëne en respect vinden we vanzelfsprekend. Bij interesse zien we graag een foto voor een eerste indruk, we sturen er sowieso eentje terug. We kijken uit naar jullie reactie.  
19 dagen
Koppel Schoten 54 jaar Antwerpen - Schoten
Koppel zoekt koppel voor fwb
Wij zijn een koppel uit Schoten en zijn op zoek naar een koppel uit de omgeving voor een langdurige fwb waarbij het erotische zeker de rode draad is. Hij 58,hetero, zij 54,licht bi, beiden met niveau en normaal gebouwd voor onze leeftijd. We willen dus graag kennis maken met een koppel voor regelmatige contacten waarbij genot met 4 op de eerste plaats komt. We kunnen zelf helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen en ook clubbezoek behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. Als jullie dezelfde interesses hebben, dan hopen we dat jullie contact met ons zullen opnemen.  
19 dagen
Wij 2 42 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Vanavond bij ons
Hallo, vanavond nog steeds vrij, Graag willen we een koppel ontvangen om samen met ons wat plezier te maken, als kennismaking een drankje met een hapje. En bij klik .... Voor ons is er veel mogelijk zolang het voor iedereen leuk is en met respect. We stellen ons even voor hier beiden normaal gebouwd en verzorgd, v 38 m 44j. Wie heeft er interesse, stuur ons een berichtje, een foto in bijlage is een pluspunt. Wij reageren dan ook terug met foto. Xxx  
Ontdekkertjes 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Laatste vrij weekend, plezier met 4 gezocht, dame 100% bi
Maandag staat er een operatie op de planning, daarom zoeken we vanavond nog een leuke date met een al even leuk koppel waar de dame liefst ook 100% bi is. Hier m49 hetero maar schrikt niet van een verloren handje, v50 en 100% bi. Gelieve geen probleem te hebben met een volslanke dame die van aanpakken weet, zowel man als vrouw. Man heeft een baardje, dus zij die daar als de dood voor zijn, gelieve ook te onthouden (gaat echt niet afgeschoren worden voor 1 nachtje plezier). Voor de rest zijn we gemakkelijke mensen en hebben niet teveel eisen. Liefst een koppel tss 30 en max65, uit de regio is altijd handig, ook kunnen ontvangen is een plus. Reageren met duidelijke gezichtsfoto en meer dan voldoende info graag. De mails die niet beantwoorden aan onze oproep, gaan sowieso niet beantwoord worden. Groetjes en mss tot vanavond.  

Laatste vrij weekend, plezier met 4 gezocht, dame 100% bi
19 dagen
F&A 44 jaar Antwerpen - Rumst
Beginnend of weinig ervaren koppel gezocht
We zijn een onervaren koppel, opzoek naar een eveneens onervaren of weinig ervaren koppel voor een leuke date. PR doen we niet maar een verloren handje of mondje kan bij klik. Deze date kan in een club of op locatie, ontvangen kunnen we niet. V is 44j, 1m65, 65kg, kort donker haar, A-cup. M is 49j, 1m75, 75kg, kalend kopje behaard lichaam. We zijn een rustig en niet-opdringerig koppel en niet rokers, dit laatste verwachten we ook van jullie. Geen interesse in gelegenheidskoppels of mannen alleen. Omwille van de kinderen kunnen we ons niet zomaar vrijmaken. Interesse, stuur een mailtje met wat info over jullie en wat jullie verwachtingen zijn, eventueel met foto (geen naakt).  
19 dagen
X-times 47 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Plezier met vier
Gelegenheidskoppel uit de vlaamse ardennen rond de 50j. Had graag een koppel leren kennen voor x met 4. Wij zijn gewone mensen en zoeken dit ook. Verzorgd&discretie zijn gevraagd en ook geboden. Alles vrouwgericht en bij een goede klik is iets opbouwen mogelijk. Graag een korte beschrijving wie jullie zijn en wat jullie zoeken in een mailtje met foto gsmnr. Er wordt verder afgesproken via WhatsApp. Vrouwen bellen elkaar. Kunnen ontvangen is +  
20 dagen
w-a 54 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Dit weekend
Wij koppel 53j zijn op zoek naar een ander leuk koppel voor een leuke sexuele avond. Kunnen niet ontvangen. Vr is 1.62,58kg en kleine bcup . Welk koppel geeft zin om eens af te spreken. Geen mannen gezocht. Regio de panne -diksmuide-vleteren.  
20 dagen
X-times 47 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Plezier met vier
Gelegenheidskoppel rond de 50j gewoon gebouwd mensen. Die graag in contact zouden komen met een ander koppel voor x met vier. Wij zijn discreet,verzorgd en houden van x. Voor de man is dit nieuw. Géén opdringerige mensen. Graag verder contact via WhatsApp dus in een mailtje omschrijvrn wie jullie zijn en wat jullie zoeken(foto) en een tel nr. . Vrouwen bellen elkaar ook! Kunnen ontvangen is +  
Lekkertjes 40 jaar Antwerpen - Hove
Wie weet
Hey iedereen,Wij zoeken een leuke date voor vanavond.Een koppel waar vrouw vrouw voor op staat een leuke vrouw die ook ervaring heeft met een vrouw.Wie kan ons ontvangen of waar spreken we af?Aub het liefst in de regio.  

Wie weet
  1   2   3   4   5   6