Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

diennaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke oudere dominante geile oudere man kan ontvangen
Ben je een oudere dominante man en zitten je ballen goed vol? Je kan ook ontvangen in de regio? Spreek dan snel af en ik verlos je van je zaad. Ik ben zelf onderdanig, 57 182 82 en je bent autoritair en enkel op jouw genot gericht. Ik zoek dus geen slapjanussen in lingerie die aan mij willen prutsen maar echte venten (gerust met een buikje) die meester willen zijn van mijn mondje en kontje, en ook een portie billenkoek niet schuwen. Nodig me snel uit en ik kom meteen discreet langs. Als het klikt kan ik je vaste sletje en zaaddump worden.  

welke oudere dominante geile oudere man kan ontvangen
Wouter 31 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0479299450
Warme jonge zoekt rijpere dame voor LAT-relatie met diepgang en zingeving
Ik ben Wouter, 32 j en opzoek naar een authentieke rijpere dame. Hoe kan je me het best omschrijven: een warme en fijngevoelige persoonlijkheid, een dromer, iemand die graag filosofeert, en ondernemend ingesteld is. Ik ben met tal van projecten bezig, waaronder zowel artistieke, alsook maatschappelijk geëngageerde projecten. Via deze weg zoek ik iemand die naast het fysieke ook opzoek is naar meer diepgang. Ik weet wat ik wil in het leven, ben van karakter eerder zacht dominant en zoek iemand die openstaat om zich in te zetten in projecten, vanuit wat jou energie geeft. Ik kan je ontvangen in mijn huisje in Oostende. Maar daarnaast ben ik ook vaak in Brugge en Gent (moest je meer van die kanten komen). Ik ben niet opzoek naar modellen, maar naar authentieke dames. Qua leeftijd val ik vooral op dames +40. Sta zeker ook open voor dames met een maatje meer. Belangrijk is dat je tijd hebt om af te spreken, graag iets duurzaam opbouwt en naast het fysieke ook opzoek bent naar zingev  

Warme jonge zoekt rijpere dame voor LAT-relatie met diepgang en zingeving
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Ik zoek een dominante en oudere en geile man die vlot in de regio kan ontvangen. Je bent kordaat en neemt de touwtjes in handen, enkel aan jouw genot en fantasieën denken. Veel is mogelijk: pijpen op bevel, mijn kontje laten tuchtigen met zweepje, riem, lat, je hand, mijn kontje zonder genade goed doorneuken en volspuiten. Ik moet je beleven uitvoeren en je als een echt sletje dienen. Graag iemand voor regelmatige afspraken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit op auditie? Dit is een eerlijke advertentie. Zelf ben ik 56 182 80.  

welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Sub60 64 jaar Antwerpen - Rumst
Plasseks
Ik zoek voor deze avond 1 of 2 personen die mij onder wil plassen en ook in mijn mond. Graag zou ik ook aan een ongewassen pik(ken) en kont(en) willen zuigen en likken. Ook wordt ik ook graag bare geneukt. Dit vanaf 21.00 uur en ik kan enkel ontvangen. 64/165/98. Indien je andere wensen hebt laat maar iets weten.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil maximaal verwend worden op de manier dat jij wil?  
doerga 46 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Sub/v zoekt Dominant(e)
Mijn vorige ad heeft/had me een leuk contact gegeven. Omdat we bdsm elk op een andere manier zagen, is het contact gestopt. Ik, vrouw, single, onderdanig, zoek een man eveneens single! heel belangrijk, Dominant. Je staat open voor evt liefdes/lat/Ds relatie. Dat moet natuurlijk groeien. Je kan ontvangen, je hebt ervaring met verschillende bdsm aspecten en je respecteert mijn grenzen en taboes. Denk jij die persoon te zijn? Stuur me een degelijke mail waarin je jezelf voorstelt. Dickpicks en andere wansmakelijke berichten vliegen regelrecht in de prullenbak.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
Luna 27 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Op zoek naar een Dominant
Hoi Meesters, Ik stel me graag even voor. Ik ben luna ik ben 27 jaar en al even op zoek naar een gepaste dominant. Ik weet goed wat ik wil en zoek en wat vooral niet. Laat me beginnen met wat ik NIET zoek dan kunnen deze mensen zich onthouden. Ik zoek geen mannen die er niks van kennen en casual is een keer willen proberen, ik zoek geen koppel, wat ik helemaal niet zoek zijn swingers die de BDSM er als een klein deeltje bijnemen! Ook geen dominante mannen die mijn volledige leven willen claimen. Wat ik WEL zoek: Ik zoek wel een strenge maar toch zachte Dominant die me wil begeleiden in mijn reis als onderdanige maar hierbij mijn Non-monogame kant respecteert. Iemand waarbij ik mezelf voor 100% kan zijn en waar ik met tijd mijn grenzen mee kan verleggen wanneer IK daar klaar voor ben. Ik ben in bezit van een volledige sublijst en ik wil een foto bij een antwoord. Fysieke aantrekkingskracht is nodig voor me. Hierbij zal je ook 1 van mij ontvangen. Hopelijk tot snel speld in de hooiberg  

Op zoek naar een Dominant
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie wil deze man gebruiken
Deze donderdag namiddag, vrijdag voormiddag Ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk is er interesse. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
Piss and cumdump 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa spermaslikker, liefhebber van CBT
Wie mag ik deze middag in sexcinema Vingerlingstraat te Antwerpen leeg zuigen en zijn hopelijk veel sperma slikken? Enkel blote eikels en geen rokers? Wie mij vandaag of morgen in het Antwerpse kan ontvangen mag in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en zijn warme room te slikken geeft, ook mag hij mijn kloten folteren tot ik klaar kom. 1,85m 96kg grijs haar en snor. Zwarte broek en vest, wit hemd  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10