Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
volslanke vrouw met zware borsten gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er aan te strelen en aan zuigen. Kan eventueel ook voor fwb of lat relatie. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
BottomSlave 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Gay slaaf/hoer
Ik heb hier een gehoorzame slaaf voor mannen die hun gang eens willen gaan. Een hoer die gebruikt kan worden om eens hard en diep geneukt te worden, vastgebonden, bodywriting, vernedering, cbt, spanking, club bezoeken, enz. Laat maar weten als je interesse hebt. Hij zal gemaskerd en met strak afgebonden ballen u als een slaaf ontvangen. Laat ineens ook weten wat uw wensen zijn, dan bereid ik hem voor. Filmen/foto’s nemen mag indien gewenst.  

Gay slaaf/hoer
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke oudere dominante man kan regelmtrig ontvangen?
Ben je een oudere dominante man en zitten je ballen goed vol? Je kan ook ontvangen in de regio? Spreek dan snel af en ik verlos je van je zaad. Ik ben zelf onderdanig, 57 182 82 en je bent autoritair en enkel op jouw genot gericht. Ik zoek dus geen slapjanussen in lingerie die aan mij willen prutsen maar echte venten (gerust met een buikje) die meester willen zijn van mijn mondje en kontje, en ook een portie billenkoek niet schuwen. Nodig me snel uit en ik kom meteen discreet langs. Als het klikt kan ik je vaste sletje en zaaddump worden.  

welke oudere dominante man kan regelmtrig ontvangen?
Passieve sub 29 jaar Antwerpen - Boechout
ZOEKT MEESTER
Ik zoek een meester die me wilt ontvangen waar ik me in vrouwenkleding zal aanbieden. Ik wil dominant behandeld worden. Op voorhand de scenario bepalen zodat ik bij aankomst wordt geblinddoekt en het zwijgen wordt opgelegd. Ik denk aan volgende: anaal geneukt worden, vastbinden, zweepslagen, vernedering,... Zie jij dit zitten, graag even je scenario en foto van je attributen.  

ZOEKT MEESTER
10 dagen
Kinky 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
11 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek gewillig sletje (vrouw)
Zoek gewillig sletje voor regelmatig speelplezier met elkaar. Borsten afbinden, tepelklemmen, kutzuiger, uitgebreid beffen, pijpen en rimmen. Facesitting, plassex, veel meer is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  

zoek gewillig sletje (vrouw)
11 dagen
luc 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
BUITEN IN EEN SLIPJE
Hey, het wordt weer beter weer dus zoek ik nog eens een contact waarbij ik ergens buiten kan (tuin, garage, leegstaande schuur, huis...). Ik ben enkel gekleed in een slipje. Dat kan bv nat gemaakt worden met een tuinslang ofzo. Ben ook een beetje onderdanig dus veel kan. U moet dus wel kunnen ontvangen. Veel kan besproken worden. Mail maar en we zien wel.  
11 dagen
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
11 dagen
maagd 55 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Meester gezocht
172 cm 74 kg, maagdelijke kut Zoek vaste Meester 55+ Die van mij zijn vaste af te neuken slet wil maken. Eventueel ook africhting tot CD slet. PS Mensen leer eens lezen ! Kan niet ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10