Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke ontspannende date
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame (huisvrouwtje die wat wil bijverdienen) die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af.  
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
12 dagen
Jan 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame met behaard poesje kan me ontvangen?
Hallo, Via deze weg zoek ik een dame met een behaard poesje die me straks kan ontvangen. Zelf ben ik zeer respectvol, lief en verzorgd. Laat snel iets weten indien je je aangesproken voelt. Groetjes Jan xx  
Sid Hard 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie kan ik helpen? (GAY)
Hey you there, Ik was tot voor kort actief rond het Gentse, maar recent ben ik verhuisd naar de kanten van Aalst, misschien wel dichter bij jou in de buurt?!😏 Ik ben een (beetje) alternatieve jongeman die graag anderen gelukkig maakt als ze bij me langskomen 😙,haha Eerder een hippie fullbush type, haar op de juiste plaatsen. Ik ben versatile en ben niet vies van speelgoed. Alles is bespreekbaar en ik ben ook niet heel kieskeurig zolang alles hygiënisch verloopt. Zelf kan ik ontvangen regio Aalst, het is een huis en er is parking in de straat en alles kan 100% discreet verlopen ik kan ook verplaatsen maar liever ontvangen. Geen kink-shaming, alles is bespreekbaar. Ik ben eigenlijk een hele lieve jongen hoor😉 I wont bite Hopelijk tot snel. ;)  

Wie kan ik helpen? (GAY)
Ikke 48 jaar Antwerpen - Geel
Blijkbaar niet tevinden goed lezen aub
Ik zoek en vrouw of koppel leeftijd en model niet belangrijk en die kunnen ontvangen en die sex wilt zonder condoom en die niet vies is van plassex geven en nemen en dit tegen vergoeding natuurlijk en die hare tijd er voor neemt en mischien een paar keer per maand als het mee valt en liefst in de buurt van geel zie je dit zitten mail mij dan met een onherkenbare naakt foto ´´en je krijgt zeker foto terug ik ben geen fotojager .maar ik wil zeker weten dat je dit al durft.ps je moet ook zeker altijd in de voormiddag tussen 6 of 10 uur s morgens kunnen om af tespreken ik zelf ben een man van 49 besneden en weeg 75 kilo hopelijk zijn er vrouwen of koppels die dit zien zitten . Hang borsten of grote tepels of een behaarde kut of hanglipjes hebben mijn voorkeur bewijs via foto graag .ps geen foto is prullenbak  

Blijkbaar niet tevinden  goed lezen aub
13 dagen
Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets weten xx foto kan na mailcontact xx alle regio's  
14 dagen
Jonas 45 jaar Limburg - Zonhoven
Discrete heer op zoek naar geile pijpdate
Dames, goede avond. Ik ben Jonas, 45 jaar. Normale lichaamsbouw, verzorgd. Ben op zoek naar een hete geile en sensuele pijpdate. Leeftijd dame niet direct een issue. Kan gerust van 21 jaar tot 55 jaar. Zoek vooral iemand discreet en betrouwbaar. Pijpen graag lekker diep en nat. Ik kan ontvangen. Verplaatsen ook mogelijk. Bij voorkeur regio Lummen-Zonhoven-Hasselt. Hecht zeer veel belang aan respect en vertrouwen. Laat me gerust jullie voorstel weten. Discretie 100% verzekerd. Tot snel. Mvg. Jonas  
14 dagen
Bjorn 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Wil je als single gescheiden milfje een vaste discrete bijverdienste ?
Kan overdag s avonds overnachten en kan zeer discreet je ontvangen zeker in overleg minimaal 500 euro per week cash. Je bent een open minded slank milfje die het aangename met het nuttige wil koppelen elke week en weinig tot geen taboes kent, geen dieren, kinderen, poepseks, respectvol naar elkaar toe, teasen en sexy kleding, lang voorspel, je lievelingsdrankje, rustig en goede gesprekken een klok kijken, als we samen zijn zijn we ook samen en dit langzaam laten groeien en wie weet? Ben zelf een zeer lieve en discrete heer niet onknap zelfstandig en mocht je dringend geld nodig hebben ? Morgen kunnen we al afspreken bij klik. Eerst per mail en dan in vertrouwen via what app. Is dit misschien iets voor jou als slank single/gescheiden milfje ? Zo ja mail me met een spontane foto, waar je helemaal opstaat en wie weet kan je morgen al 500 euro cashen ? Discretie zeer belangrijk. lees je graag in ijn mailbox.  
14 dagen
Andy 43 jaar Antwerpen - Kapellen
Welk single jong meisje (18+) wil een vaste ruimdenkende SUGAR DADDY?
Deze good looking vrijgevende sugar daddy zoekt een single jong meisje slank tot zeer slank die jou vaste lieve sugar daddy wilt worden. Wil je financieel niets te kort komen en ben je bv studente, woon je nog thuis of ... discretie is verzekert, maar verlang ik ook van jou om samen een mooie intieme relatie op te bouwen, waarbij jij mijn prinsesje in het geheim wordt, je bent trouw aan mij en alles blijft uiteraard tussen ons, ook al heb je nog weinig seksuele ervaring. Ben een zeer lieve en zachte sugar daddy en je mag ruimschoots verwachten dat je een zeer vrijgevende sugar daddy zal mogen verwachten, goede afspraken maken goede vrienden. Je bent lief en zacht van karakter en eerlijk. Kan je zeer discreet ontvangen. Wil jij een eigen sugar daddy en reageren, graag met foto, anders geen antwoord ivm fake en zeker berichtje terug.  
14 dagen
Rob 45 jaar Antwerpen - Brasschaat
CASH MONEY MONEY MONEY lees verder ...
Welke jonge single - gescheiden dame milfje tot 40 jaar of studente jong meisje (18+) wil wekelijks veel cash money verdienen met intieme discrete dates bij niet onknappe heer uit zakenwereld, kan ontvangen en verplaatsen op basis van eerlijkheid.Je zoekt net als ik iemand vast discreet en geen one night stands of wisselende contacten om een mooie vaste intieme relatie op te bouwen en bij goede klik later meer ... niets moet en alles kan. Mocht je dringend geld nodig hebben en wil je het nodige aan het aangename willen verbinden, is dit een mogelijkheid voor je. Mocht je willen reageren graag reactie met foto en een reactie meer dan een paar standaard regels, vertel iets over je zelf. Ben zeer lieve en discrete man, en verlang dit ook van jou. Altijd reactie mits foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10