Zoeken naar open tot

Uw zoekactie voor open tot leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Britje 43 jaar Waals-Brabant - Geldenaken
Hulp
Voor ons appartement in Jodoigne zoeken wij een open-minded vrouw om naakt te komen poetsen. Geen groot appartement, dus geen zwaar werk. Leuke werkomgeving en zeer discreet.  
20 dagen
Diane 50 jaar Waals-Brabant - Geldenaken
Speciaal zoekertje
Medewerkster (18+) voor onmiddellijke indienstreding, gezocht. Wat wordt er verwacht: discretie, hygiène, vlotte beschikbaarheid, spontaan in de omgang en zeer open-minded zijn. De bedoeling is om samen te masseren, gemasseerd te worden en samen met ons het appartementje te onderhouden. Wijzelf zijn exhibitionisten en verlangen hetzelfde van de medewerkster. Dit alles tegen een eerlijke verloning.  
Kiya 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0479573545
Kiya zoeken Nederlandstalige meiden voor deze druk period!
Ontdekt de erotische wereld van Kiya ! Onze sensuele jongedames ontvangen je in totaal vernieuwde kamers ! Maak kennis met de veel mogelijkheden van ontspanning bij Kiya ! Je kan nu eveneens genieten van één van de vele massages, zoals onze Nuru massage,vbody to body massage en de tantra massage !SM!Doe je het liever met z'n drie dan is er de mogelijkheid om een trio te boeken met de meisjes naar jouw keuze ! Ga je liever met één of meerdere dames op hotel of bij je thuis dan is er onze escortdienst ! Kiya bevindt zich in de jules De Saint Genoitstraat 61 te Gentbrugge, vlakbij de afrit van de E17. Onze openingsuren zijn van maandag tot en met woensdag van 10u tot 22u en van donderdag tot en met zaterdag van 10u tot 01u ! Op zondag en op feestdagen zijn we telkens open van 10u tot 22uOnze sexy meisjes:Vicky,Samira ,kitty,Jade,Tina,Sofia Vanessa ,Eveline,Roxana,Maria,Mija ,Emely bezorgen jou een onvergetelijke dag!  

Kiya zoeken Nederlandstalige meiden voor deze druk period!