Zoeken naar oraal

Uw zoekactie voor oraal leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
lode 63 jaar Limburg - Hoeselt
wederzijds oraal genot
zoek klein geschapen (<15) om elkaar oraal te verwennen, geen geneuk en gerim.  
13 dagen
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
volslanke man 70j
Zoek bi/hetero heren vanaf 70jaar tot .... ik verwen je oraal. Niet rokers en geen baard. Intiem hoef je niet geschoren te zijn. Graag reactie met uw stats (lengte, gewicht en penis) Ik kan bij me thuis ontvangen  
Sub 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sub zoekt meester
Ik ben een sportief gebouwde sub. In ben hetero en in relatie en normaal zelf dominant maar al tijdje met fantasie om sub te zijn. Ik zoek een jonge meester(es) die me wilt opleiden en gebruiken. Waar ik vooral op kick: vernedering, opdrachten, gebruikt worden, spuug, tik op gezicht en kont, hardhandig op men plaats gezet worden, oksels likken of kont. Anale vernedering kan ook of gedwongen worden jou oraal te bevredigen. Ik ben van Leuven 35, 1m86, 77kg, 17 CM, sportief lichaam.  

Sub zoekt meester
14 dagen
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Nog iemand zin in orale verwenning deze voormiddag
Hallo is er nog een man in regio kuurne die zin heeft om oraal verwend te worden deze voormiddag. Ik kan enkel verplaatsen en hou van discretie en hygiëne  
15 dagen
Frederik 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Sportieve gast gezocht
Deze slanke onderdanige 42 jarige gast zoekt een sportieve top die me overdag kan ontvangen voor een leuke date waarbij ik je oraal verwen en je mij anaal kan gebruiken voor je zaaddump. Liefst op regelmatige basis. Wie herkent zich hierin en wenst af te spreken?  
16 dagen
Frank 49 jaar Antwerpen - Wilrijk
fbw oraal
ik zoek een vaste fwb (hetero of bi en pikgericht) die kan ontvangen en desnoods ook geregeld kan vrij maken voor cardate om mij langdurig te pijpen, doorpijpen, ballen likken en eventueel slikken. Zelf blijf ik passief al kan samen rukken ook wel. Enkel regio Wilrijk. details bespreken via mail. mails met info over jezelf, geaardheid, meer dan 1 zin krijgen voorang.  
16 dagen
BJB 41 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Ik verwen je oraal
Is er iets in ‘t leven leuker dan een man lekker pijpen? Bitterweinig dingen wat mij betreft :-) Ik ben er zot van en laat jou oordelen hoe goed ik erin ben. Ikzelf ben 40 jarige bottom die (jonge) gast of man oraal wil plezier. Wil je meer? Laat me dus ook neuken maar is geen must. Ik verwacht ook niks terug: just sit back and relax. we spreken af, je gaat naakt in de zetel zitten, ik kniel en verwen je op en top tot een spetterend orgasme. Discretie gevraagd en geboden. Hygiëne is vanzelfsprekend. Interesse? Dan hoor ik graag wat meer info over je en concreet voorstel. No fake.  
17 dagen
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Ik zoek heer die ik deze avond oraal mag verwennen
Ik ben op zoek naar een heer in de regio kuurne die deze avond tussen 17u45 en 19u15 graag oraal zou verwend worden door een andere man. Ik hou van discretie en hygiëne en kan enkel verplaatsen. Heb je zin laat vlug iets weten dan a.u.b.?  
matias 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
discrete date
deze discrete, onderdanige lustslet zoekt dominante mannen om mij oraal en anaal te gebruiken, ontvang ook goldrn shower...Eerlijkheid en discretie gevraagd en geboden ...kan niet ontvangen. Meerdere ook welkom.  

discrete date
19 dagen
Anoniem 38 jaar Antwerpen - Ekeren
Oraal of meer
Enkel voor morgen. Ik ben in een hetero relatie maar wil eens een man pijpen tot het einde.( open voor meer). 38j sportief….. discretie is een must.  
  1   2   3   4   5