Zoeken naar ouder

Uw zoekactie voor ouder leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Wes en tes 54 jaar Zeeland - Terneuzen
Uit de omgeving van zeeuwsvlaanderen en België er omheen !
Hallo . Wij gelegenheidskoppeltje waarvan man 53 en vrouw bi-geintereseerd en 64 j.zoeken een vrouw of koppeltje liefst voor vaker overdags lekker samen te spelen met elkaar.u mag ouder zijn dan ons . Wij zijn echt en eerlijk en erg discreet. Heeft u interesse gaan we verder via watsapp om tot elkaar te komen. Dus geen ellenlange mailverkeer .  
24 dagen
Nieuwe ervaring 22 jaar Limburg - HASSELT
Man van koppel zoekt spannende dame
Hey leuke dames, hier een jongeman van 22j 1m85 en 75kg. Ik zit al een hele tijd in een toffe relatie, nu mist er wel nog iets. Ik heb namelijk een zeer brede fantasie die ik niet allemaal met mijn vriendin kan verwezenlijken. Zo wil ik graag eens met een vrouw het bed delen die ouder is als mij, een zwangere vrouw, een oudere onderdanige vrouw, twee of meer vriendinnen, ... Niets wat mij te gek lijkt dus heb jij nog iets anders in gedachten waarvan je denkt dat ik het wel leuk zou vinden mag je me zeker ook een berichtje sturen! Heb jij interesse in deze jongeman en zijn discretie en hygiëne voor jou ook belangrijk, stuur me dan een berichtje met wat je met mij zou willen doen/beleven. Groetjes T xxx  
26 dagen
Christine 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ben jij die witte raaf ... gewone vrouw, zonder grootspraak, aanhankelijk van aard...
Ik ben een vrouw uit een gesetteld koppel, verzorgd en goodlooking. Wij kijken uit naar normaal evenwichtige bi-vrouw van plusminus onze leeftijd; wat jonger of ouder kan ook (maar sex is belangrijk... ) voor mogelijk blijvende ontmoetingen duo en trio --- savoir-vivre met drie --- ideaal voor een single vrouw die niet alleen wil blijven maar toch haar vrijheid wil behouden. Ben jij dat zo? Dan best reageren met fotootje = antwoord met onze foto. Verras mij met je spontane respons. Tot weldra. Dikke zoen.