Zoeken naar ouder

Uw zoekactie voor ouder leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Miedie 45 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Date voor zaterdag of zondag
Wij 45 jaar en niet slecht uitziend zoeken een jonge gast max 25 jaar om samen af te zuigen. Enkel reageren met uw stats. Ouder dan 25 jaar krijgen geen antwoord!  
M and L 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
koppel zoekt bi man voor dat tikkeltje meer
Goeiemorgen, Wij m 24 en l 33 zoeken een bi man voor een leuke tijd, liefst deze avond al afspreken te roeselare. Vrouw is bi en de man is bischierig. Wij dragen hygiëne en respect hoog in het vaandel. Graag hadden we iemand ontmoet die bi is en ons beiden wil verwennen. Alles kan en is dan ook natuurlijk bespreekbaar. Gelieve niet ouder dan 30 jaar. Alles gebeurt in een discrete en veilige omgeving. Als u interesse hebt kunt u ons mailen, enkel reacties met foto zowel van u gezicht als van u lichaam. Geile kusjes M and L  

koppel zoekt bi man voor dat tikkeltje meer
27 dagen
DenK 45 jaar Antwerpen - Geel
Zwembaddate dinsdag 19/07
Hi... discreet en oprecht koppel (fwb) v 40 en m 46 ... indien er een leuke klik is ontvangen wij vanavond een bi man aan het zwembad ! Jij niet ouder dan 45..verzorgd en discreet en kan je vanavond verplaatsen richting Kempen ... stuur dan alvast een mail met vermelding van je foto en bij voorkeur GSM nr... mss tot straks !