Zoeken naar oudere

Uw zoekactie voor oudere leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken; +30jaar ervaring met bdsm, discretie geboden.  
Bob 69 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Harde Meester zoekt echte pijnslavin
Wellicht een naald in een hooiberg maar toch maar proberen. Ik ben een oudere, ervaren Meester met een ingerichte BDSM studio en op zoek naar een vrouw die echt kickt op een harde behandeling als slavin. Ik heb geen interesse in sessies die louter op lust gericht zijn zonder dat er pijn aan te pas komt. Wat dan wel? Harde sessies gericht op testen en verleggen van je pijngrens (met respect voor je harde grenzen natuurlijk). Nog even dit : mannen, TV's & CD's onnodig te reageren, ik heb enkel interesse in onderdanige en masochistische vrouwen.  

Harde Meester zoekt echte pijnslavin
Explorateur 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
ontdekken van sub zijn
Lees goed : Man hetero wil zijn sub zijn ontdekken. Zoek dame die me wil opleiden tot haar sexboy Zoek dame die me wil verhuren als gigolo Zoek meesteres of meester die mij wil opleiden tot sex en dekkslaaf voor zijn slavinnen of om uit te lenen aan onbekenden. Liefst naar oudere vrouwen 60+ toe die ernaar verlangen of door hun meester in opdracht moeten gedekt worden.  
Bob 69 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Harde Meester zoekt echte slavin
Wellicht een naald in een hooiberg maar toch maar proberen. Ik ben een oudere, ervaren Meester met een ingerichte BDSM studio en op zoek naar een vrouw die echt kickt op een harde behandeling als slavin. Ik heb geen interesse in sessies die louter op lust gericht zijn zonder dat er pijn aan te pas komt. Wat dan wel? Harde sessies gericht op testen en verleggen van je pijngrens (met respect voor je harde grenzen natuurlijk). Nog even dit : mannen, TV's & CD's onnodig te reageren, ik heb enkel interesse in vrouwen die als slavin willen behandeld worden.  

Harde Meester zoekt echte slavin
Johan 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke oudere vrouw
Welke oudere vrouw is haar man niet meer sexueel actief Liefst zo oud mogelijk. Die nog van het leven wilt genieten. Of een geile weduwe. Word je door je leeftijd vaak afgewezen als je op een adv reageert. Dan nodig ik je uit om te reageren. Al sinds hele jonge leeftijd val ik op oudere dames. Zouden er hier kijken en iets zoeken. Ik vraag het me af. De afstand speelt geen rol. Ik verplaats me graag. Ik wil je graag regelmatig verwennen en je weer jong laten voelen. Wie is real en wie durft reageren. Fotoloze reacties gaan ongelezen de prullenmand in vanwege teveel fake dat reageert  

Welke oudere vrouw
11 dagen
Bi hetero 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Edger gezocht
39-jarige grote sportieve hetero zoekt een liefst oudere man, vrouw of travo die mij wil edgen. Jij blijft gekleed. Een of meerdere vingers in mijn kontje kunnen. Ik verplaats. Hygiëne gevraagd en geboden  
12 dagen
Dik slaafje 41 jaar Antwerpen - Mechelen
Gebruiken
Welke oudere man of vrouw wil een slaafje om lekker te gebruiken hoe jij het het wilt.  
13 dagen
Subje 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sub zkt Dom
Ben je een alleenstaande oudere Top/Dominant uit Gent en zoek je een 'vast' subje voor regelmatige kinky dates? Contacteer me dan gerust. Ik ben een onderdanuge slanke man (180 72 14), pleaser van nature, slet van inborst en geniet ervan om je kinky fantasieën te ondergaan. Zoek een vast discreet contact hierin. Lange dates met soms mogelijkheid om te overnachten. Meer info via mail.  
13 dagen
antcpl 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
beginnend cuckkoppel
Hey Wij zijn een beginnend cuckkoppel beide dertigers en zoeken een iets oudere man die ons in deze wereld kan binnen leiden. Rustig aan proper en met respect aub geen dickpics!  
24 dagen
Toyboy 42 jaar Antwerpen - Duffel
Onderdanige man zoekt een vrouw. (Mommy )
Hallo ik ben een slanke onderdanige zachte man, die op zoek is naar een vrouw,Mommy. ( liefst een oudere vrouw )Ik ben een brave man die luisterd naar de opdrachten die je me geeft. Ik gedraag me zoals je wil en kan me dagelijks vrij maken voor jou. Wil je jou toekomstige toyboy ontmoeten mail me dan en je ziet me snel! ( Je mag me al een eerste opdracht geven als je wil..)  
  1   2