Zoeken naar parking*

Uw zoekactie voor parking* leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Serving Slave 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Lieve mooie dienende slavin aangeboden
Ik bied jullie mijn slavin aan. Zij is 45j 1m6 55kg B-cup opgestoken bruin haar. Achter haar facade van klasse vrouw en huismoeder... schuilt een erg dienende slavin. Ze wil de mannen bevredigen maar niet zomaar iedereen. Ze kikt op klasse mannen met kinky fantasieën en zeker niet klein geschapen! Daten doet ze niet alleen en niet op parkings en dergelijke... klasse he. Interesse? Stuur dan jullie onverbloemde fantasieën.  
14 dagen
Erwin 59 jaar Antwerpen - Ranst
Geilen op vrouwenslipje. Afspreken op parking.
We spreken ergens af op een discrete parking. Ik kom naar jullie wagen en kijk toe hoe mevrouw haar slipje uit trekt. Ze opent haar raampje en geeft haar slipje aan mij. Ik ga ermee naar mijn wagen, ik geil op het slipje en trek me hierbij af. Ondertussen is mevrouw aan mijn wagen komen kijken en ziet hoe ik spuit in het kruisje van haar slipje. ik open mijn raampje en geef haar het slipje terug. We vertrekken daarna ieders zijn eigen weg. Ik ben slank, verzorgd en discreet.  
17 dagen
Erwin 59 jaar Antwerpen - Ranst
Geilen op vrouwenslipje. Afspreken op parking.
We spreken ergens af op een discrete parking. Ik kom naar jullie wagen en kijk toe hoe mevrouw haar slipje uit trekt. Ze opent haar raampje en geeft haar slipje aan mij. Ik ga ermee naar mijn wagen,ik geil op het slipje en trek me hierbij af. Ondertussen is mevrouw aan mijn wagen komen kijken en ziet hoe ik spuit in het kruisje van haar slipje. ik open mijn raampje en geef haar het slipje terug. We vertrekken daarna ieders zijn eigen weg. Ik ben slank, verzorgd en discreet.