Zoeken naar pijp

Uw zoekactie voor pijp leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

GratisHoer 42 jaar Antwerpen - Boom
Harde neukavond
Ik wil binnenkort (do 9 mei) een serieuze neukavond organiseren op motel. Als echte CD-hoer mag je me gebruiken als een slet samen met andere geile mannen die mijn kont hard en diep willen neuken. Het ruwere werk komt er aan te pas dus, ik moet gehoorzamen en me verplicht laten gebruiken als pijphoer, als neukslet. Alles zal anoniem en discreet zijn, een (mond)masker is dus ook een must. Wie heeft interesse? Wie allemaal wil zijn harde paal diep in mijn CD-kont duwen en laat me schreeuwen en smeken om te stoppen? Mij “gedwongen” laten pijpen, mij vastbinden, spanken, …? Stuur reactie inclusief stats, geen foto van gezicht, van lul mag uiteraard wel! Beloofd een geile en “harde” avond te worden!! Meld je aan dus, ik reageer asap!  

Harde neukavond
Tv Stefanie 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Lekker verwennen
Hallo, Ik ben TVStefanie 40 /172/68 en ben een lekkere hete trans . Welke man of vrouw of koppel heeft zin om langs te komen en heerlijk verwend te worden met een lekkere pijpbeurt , en wie er zin in heeft mag mij een lekkere neukbeurt geven . Ik kan discreet ontvangen en verplaatsen .alles kan maar niets moet .. reageren met foto en Asl en mannen niet boven de 50j  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. De sletje kan ook geneukt worden. Cum slikken is voor jou een doel. Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi man zoekt onderdanig sletje
Man in heterorelatie maar ben bi en op zoek naar een onderdanige trav of Trans tussen 21 en 35jaar waar ik discreet mee kan afspreken. Ik ben dominante top. Ik pijp zelf niet. Ik vind het heel opwindend om een onderdanig geil sletje in lingerie op haar knietjes mij te laten pijpen zolang ik dit wil en daarna te neuken terwijl ik je kontje spank. Jou Blinddoeken of Vastbinden vind ik ook heel geil. Ik hou vooral van wat ruwere sexy. (Wel geen pijntoestanden) En kick op sexy lingerie , make up , hakjes. Indien interesse laat iets weten. Dan stuur ik foto. Ik kan niet ontvangen maar wil gerust op hotel afspreken op mijn kosten.  
cd naom!i 52 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
cd pijpsletje in lingerie
ben bi/cd pijpsletje in sexy kanten lingerie en nylons zoek lekkere harde pik om klaar te zuigen en alles te slikken ontvang alleen maar wie zin deze nammidag avond stuur maar ..... hetero kan ook  
Benedicte 54 jaar Limburg - Genk
Dinsdag datedag
Ik ontvang, hoerig opgemaakt met rode pijplippen. Ik zet me op mijn knieën voor je en pijp je lang en diep en dan draai ik me om en neuk jeme als een teef. Ben dol op sperma. Wie heeft volle ballen?  
trav sletje 42 jaar Antwerpen - Mechelen 0484843562
trav sletje zoekt date met dominante BULL
onderdanig bottom, kinky ingesteld en ervaren travje zoekt voor vanavond/vannacht zaterdag 20 april een een REAL date met een liefst ervaren en oudere dominante kinky top. Eenmalig of als het klikt ook voor regelmatig contact, ook lange date's en eventueel opleiding als vast sletje en slavin. Veel is voor mij bespreekbaar en weinig taboes. Ik ben single en kan ontvangen, discreet en wederzijds respect. Ik zoek geen vluggertjes! ik pijp graag langdurig en laat me graag hard en meermaals afneuken. Ook bondage, toys, fisten, plas zijn bespreekbaar. Ik zoek geen fakers, en ook zeker geen onderdanige mannen, en geen mannen die willen geneukt worden of mij willen pijpen, geen lingeriedragers enz... Als je reageert stel je dan duidelijk voor a.u.b. Reacties met "Hey", "Hi", "Hoi" = BLOK. Afspreken steeds na SMS of whapp. contact. Nummers van fakers worden geblokkeerd = geen enkele kans meer op een date.  

trav sletje zoekt date met dominante BULL
Claude 62 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijp en slik slet
Waar en bij wie kan ik komen pijpen (geen cardate)bi en gehuwd.graag intiem netjes.ben na ongeluk minder gooed te been.lingerielover  

Pijp en slik slet
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag rond 14u of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
trav sletje 41 jaar Antwerpen - Mechelen 0484843562
trav sletje zoekt date met dominante BULL
onderdanig bottom, kinky ingesteld en ervaren travje zoekt voor vandaag zaterdag 20 april (namiddag/avond/nacht) oeen een REAL date met een liefst ervaren en oudere dominante kinky top. Eenmalig of als het klikt ook voor regelmatig contact, ook lange date's en eventueel opleiding als vast sletje en slavin. Veel is voor mij bespreekbaar en weinig taboes. Ik ben single en kan ontvangen, discreet en wederzijds respect. Ik zoek geen vluggertjes! ik pijp graag langdurig en laat me graag hard en meermaals afneuken. Ook bondage, toys, fisten, plas zijn bespreekbaar. Ik zoek geen fakers, en ook zeker geen onderdanige mannen, en geen mannen die willen geneukt worden of mij willen pijpen, geen lingeriedragers enz... Als je reageert stel je dan duidelijk voor a.u.b. Reacties met "Hey", "Hi", "Hoi" = BLOK. Afspreken steeds na SMS of whapp. contact. Nummers van fakers worden geblokkeerd = geen enkele kans meer op een date.  

trav sletje zoekt date met dominante BULL
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10