Zoeken naar pijpbeurt

Uw zoekactie voor pijpbeurt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

pijpje 47 jaar Antwerpen - Lille
Zaadgeil
Wie wil vandaag ff passeren voor een heerlijke trek en pijpbeurt tot het spetterende einde en ik zo met je zaadjes speel?  
Alex 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Wie pijp ik
Zoek discrete kerel die wil gepijpt worden. Zelf bi en verzorgd. Pijp eens graag en goed. Wie zoekt pijpbeurt?  
hete pijper 60 jaar West-Vlaanderen - Beernem
vlugge pijpbeurt
Verzorgde man met stoppelbaardje zoekt nu een geile lul om te pijpen. Bij mij doe je niets, ik zal je wel naakt pijpen en slikken. Ik loop zeer geil en wil nu zaad proeven. Wie komt er nu nog vlug langs?  
Pieter 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Iemand zin vandaag?
Welke jonge gast,student wil vandaag een lekkere pijpbeurt?  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Thomas 45 jaar Limburg - Tessenderlo
Pijpbeurt hetero
Welke hetero man tss 30-48j met bi-fantasie zou graag morgenvoormiddag tussen 9u30 en 11u15 eens lekkere pijpbeurt krijgen? Ben idem, 186/45/14. Hygiëne en discretie belangrijk. Kan niet ontvangen. Stuur reactie met stats. lengte penis niet belangrijk.  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke jongeman laat zich pijpen (gloryhole mogelijk)?
Zoek een bi of hetero jongeman die uiterst discreet een pijpbeurt wil in de regio Leuven. Je hoeft niks bij me te doen. Discreet, slank en max 35 jaar. Anoniem via een zelfgemaakte gloryhole kan ook.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j ,186cm ,84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpdate
Wie heeft zin in een discrete en snelle pijpbeurt door een propere knappe gast? Ik kom langs, zuig je op mijn knieën klaar en vertrek weer. Voor de snelle beslissers! Reageer met foto van je pik.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j,186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10