Zoeken naar pijpdate*

Uw zoekactie voor pijpdate* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Eric 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpdate
Ik zoek een geile cleane en verzorgde gast die anoniem mijn lekkere lul wil klaarzuigen. Jij hebt daartoe een gloryhole of ontvangt mij geblinddoekt. 39 1,78 73 19 Stel je kandidaat met stats en meer dan 2 lijntjes.  
18 dagen
Ikke 56 jaar Limburg - HASSELT
Geil pijpweer
Single top ontvangt discreet voor wederzijdse Pijpdate en misschien meer. Fakers gelieve niet te reageren.  
18 dagen
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen tussen 11u en 12u30 enkel hygiënische en verzorgde personen  
18 dagen
Hdk 43 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
man gezocht
Ik zoek een verzorgde geschoren man tussen 20 en 40 jaar voor een pijpdate en liefst iemand met niet te veel ervaring of ook een eerste keer.Ik ben bischierig en het zou voor mij de eerste keer zijn.Ik ben enorm benieuwd hoe het is om een man te pijpen en wie weet kunnen we zo verder gaan en meermaals afspreken .Dus graag een antwoordje met je whatsapp nmmr zodat we verder kunnen afspreken.  
19 dagen
jan 51 jaar Antwerpen - Kasterlee
pijpdate
wie heeft er volle ballen en wil die nu legen?  
Kev 51 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Bottom zoekt TOP uit mijn regio
Goed lezen! Voor nu en dan zoek ik een bi top man voor ruk, pijp, en neuk date. Als je me geil genoeg krijgt, dan mag je mijn mond volspuiten en ik slik alles door. Neuken gebeurt met condoom. Enkel pijpdate is ook goed. Ik ontvang in de buurt van Ichtegem. Ik ben 51j (zie er jonger uit), zeer slank, Bottom, 1.80m, 68kg, 15cm pik, onbehaard lichaam, gladde pik, ballen, en kont, rustig persoon, niet roker. Jij bent liefst Bi Top, zeer slank, onbehaard lichaam en intieme zone, niet roker. Reageer met al deze gegevens. Stuur mij ook een volledige naaktfoto met stijve. Foto van je naakte lichaam is belangrijker dan van je penis. Zonder foto heb ik geen interesse. Ervaring is niet nodig. Geen stress. En als je wil, mag je van mij een erectiepil hebben om eventuele stress te overkomen. We kijken samen porno om op te warmen. Antwoorden met VOLLEDIGE naaktfoto, regio, leeftijd, grootte, gewicht, pikformaat, roken of niet.  

Bottom zoekt TOP uit mijn regio
19 dagen
glenn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
peter 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welke verzorgde en discrete man heeft zin
In wederzijdse pijpdate Ik ben 182/88/15 sportief gebouwd Bottom ingesteld Reageer met foto en stats  

Welke verzorgde en discrete man heeft zin
20 dagen
Tom 39 jaar Limburg - Beringen
Pijpdate
Wie wil vanavond nog gepijpt worden? Jij blijft verder passief. Hygiënisch en max 35j!  
20 dagen
discrete top 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
wie heeft zin in pijpdate nu bij mij thuis ?? jij jonger dan 35 jaar
zoek date met jonge man (max 35j) slank of skinny die wil ontdekken of samen genieten met mij. ik ben 44 1M74 88 16 niet besneden, intiem geschoren en fris gewassen, soa-vrij getest, safe. Jij strikte hygiëne. discretie gegarandeerd. ik sta open voor al jouw fantasieën. ik ben top. niet opdringerig, rustig, deftig, opgeleid. kan nu ontvangen (enkel ontvangen, niet verplaatsen). reageer met je stats. niet later dan 22H !! pijpdate of meer  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10