Zoeken naar plezier

Uw zoekactie voor plezier leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
13 dagen
Jef 22 jaar Antwerpen - Ekeren
Samen plezier
Hallo daar, ik ben een student van 22 en ik ben op zoek naar een dominante vrouw om samen mee langere tijd plezier te hebben. Denk zo ongeveer aan fwb. Ik kan wel niet ontvangen. Ik ben 1m80 lang, slank gebouwd en doe regelmatig aan sport. Mijn penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Hopelijk tot binnenkort😊  
Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
FWB with an extend
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB with an extend
Hengst 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar discrete fun
Op zoek naar discreet plezier. Ik ben redelijk zwaar bewapend maar ik weet hoe ik hem moet gebruiken om jou te verwennen. Ik ben zelf jong, groot en gespierd. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden.  

Op zoek naar discrete fun
15 dagen
Tintin 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voel je je soms een slet..
omdat je een vrijgevochten leven leidt? Vrij je graag met wisselende partners? Laat je je graag versieren, heb je verschillende minnaars of ben je verslaafd aan flirten? Zou je desondanks ook graag een vaste relatie hebben? You can have it both! Ik ben een van die mannen die er plezier en opwinding uit haalt zijn geliefde seksueel te delen met anderen. Ikzelf heb genoeg aan één vrouw.Ik ben een single man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, geen kinderen. Ik ga graag op reis, op uitstap, ga graag uit eten.Interesse? Stuur me snel een berichtje!  
15 dagen
KAREL 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Plezier
Hallo, ik zoek iemand die zin heeft om af en toe gewoon te neuken. Niet veel ernaast. Ik ben 27 hoog opgeleid, en net uit een relatie. Alles kan discreet. Ik kan me verplaatsen en ontvangen. Leeftijd tot 45j  
try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouwtjes, Milfjes
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel eens in contact willen komen met een leuk vrouwtje, Milfje, of ouder om samen plezier te maken elkaar te leren kennen en elkaar lekker door en door te verwennen, ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als jullie dit zien zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten via whatsapp of mail.  

Vrouwtjes, Milfjes
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Gezellige, (ont)spannende date gezocht
Hey! Ben jij een dame die op zoek is naar een gezellige date met een stukje intimiteit? Stuur dan vooral een even berichtje en kijken we of wat we voor elkaar kunnen betekenen. Leeftijd/postuur vind ik niet zo van belang, zolang je maar verzorgd bent. Ik ben een Nederlandse jongeman van 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Geen baard/bril/snor. Lichaam is netjes verzorgd, ben gezond, (intiem) geschoren en flink geschapen. Ik omschrijf mezelf als goedlachs, respectvol, sociaal, vriendelijk, intelligent, ruimdenkend. Discretie gevraagd en geboden. Ik houd van een ontspannen, ongedwongen, gezellige sfeer. Het belangrijkste is dat we beiden plezier hebben. Heb je behoefte aan wat intimiteit, gewoon zin in vrijblijvende seks of heb je een leuke fantasie die je graag wil proberen, bij mij is veel mogelijk. Jouw plezier staat bovenaan. Zowel ontvangen als verplaatsen mogelijk. Als het klikt behoort vaker afspreken tot de mogelijkheden. Wie weet tot snel?  

Gezellige, (ont)spannende date gezocht
16 dagen
Steven 47 jaar Antwerpen - Brecht
Deftige knappe man van 47 zoekt dame
Dag dames, Ik ben een deftige niet onknappe man van 47 waar je ook een deftig gesprek mee kan hebben. Ik ben op zoek naar een vriendje voor een leuke babbel, affectie en meer. Zegt een restaurantje je iets, gevolgd door wat passie en plezier? Stuur me dan zeker een berichtje! Groetjes, Steven  
16 dagen
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fwb
Hey hey, tof dat je even naar mijn advertentie kijkt! Zelf ben ik een lange, slank gebouwde jongeman van 24 jaar, sociaal, sportief & eerlijk; niet echt een macho type. Nu schrijf ik hier toch maar een advertentie omdat ik de afgelopen tijd druk bezig ben met werk & dit mogelijks nog zou combineren met een andere studie binnenkort, kortom; ik merk niet veel tijd te hebben om iemand nieuw te leren kennen na mn laatste relatie, toch heb ik zeker nog wel mn noden & zin in plezier op seksueel vlak, vandaar dat ik hoopte hier een fijne vrouw tegen te komen die ook wel wat meer (ont)spanning in haar leven kan gebruiken! Mocht ik je interesse hebben gewekt of je zou nog bepaalde vragen hebben, laat me zeker iets weten & stel je even voor. Oh ja en voor zij die de rubriek naam niet begrijpen, geen mannen alleen aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10