Zoeken naar plezier

Uw zoekactie voor plezier leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Haar minnaar 54 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel?  
genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
carpe diem 48 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
company wanted muziekfestival Brussel zat 23 mrt
Vanavond alleen op stap in Brussel voor een alternatief festival "ways around". gezelschap gezocht voor , tijdens of na het festival. Zin in een leuk contact zonder verdere verplichtingen? Go as far as you want. "Geloof me, om de meeste vrucht en het grootste plezier van je leven te hebben moet je gevaarlijk leven." Friedrich Nietzsche  

company wanted muziekfestival Brussel zat 23 mrt
Xhristos 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt ondeugend eerlijk koppel regio Gent
Deze man zoekt een ondeugend koppel waar de vrouw geniet van een extra man. Ik ben normaal gebouwd mooi geschapen en hou wel van een trio. We zijn allemaal clean en genieten van puur plezier. Dit om elkaar af en toe discreet te ontmoeten en een cuckold relatie kan zeker ook waar de man zijn vrouw meegeeft op dates en waar wij hem dan ondeugende foto’s bezorgen Graag reactie met foto die heel discreet behandeld worden !!!  

Zoekt ondeugend eerlijk koppel regio Gent
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30j genot met sympathiek koppel
Welk MV stel wilt samen erotisch plezier maken? 30j, 1m87, 89, 19x5, Gent. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel scenario's zijn mogelijk. Discreet, hygiëne, respect en vooral genieten. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen?  
Guillaume 51 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Huisvriend relatie
Hoi, al een tijdje ben ik op zoek naar wat meer erotisch plezier, weliswaar met respect voor elkaar. Geen platvloerse sex maar genot met zijn drietjes. Daar ik bigevoelens heb wil ik zowel met vrouw als man spelen en experimenteren. In het verleden heb ik regelmatig eens triootjes mvm gehad, en dit wond me op. Nu wil ik graag eens van beide proeven. Met zijn drietjes elkaar verwennen. Ben vrij openminded maar een NEE is een NEE. Daarom ben ik op zoek naar een stijlvol koppel. Graag iets slanker. Geshoren is een must, en graag onbehaarde man die versa is. Zelf ben ik op mannensex nog een groentje, dus ervaring is welkom. Save sex is een must. Welk koppeltje kan zich op zaterdagnamiddag (13-17) makkelijk vrijmaken voornamiddagje plezier in sauna of op hotelkamer(gedeelde kosten). Hopelijk vind ik hier een match, en wie weet zit er een leuke huisvriendrelatie in. Graag koppels tussen de 40 en 55 jaar and good looking.  

Huisvriend relatie
peter 53 jaar Limburg - Bilzen
plezier met 3
Hey, ben zoek een leuk koppeltje om samen te genieten. De vrouw staat centraal en wordt samen verwend. Alles met respect voor elkaar. Geen extreme of onveilige zaken. Afspreken kan in de dag, ‘s avonds en in het weekend. verplaats mij in heel limburg spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. Stel je wel even voor een foto zou leuk zijn. grts  
Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Leuke avond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Herentals / Lier en op zoek naar een leuke vrijdagavond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en leuk voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Leuke avond
Tom 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Plezier onder de lakens
Hoi, Leuk dat jullie even de tijd nemen mijn advertentie te lezen. Mij even voorstellen Frank een man van 36 uit regio Brugge. Slank gebouwd, hygiène zeer en discretie zeer belangrijk. Ik ben opzoek naar een leuk koppel of vrouw om af en toe samen te spelen. Elkaar wat leren kennen maar de nadruk op leuke seksuele momenten. Graag niet eenmalig maar wat leuks samen opbouwen. Ik kan zelf niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen tijdens de kantooruren. Hebben jullie interesse en kunnen jullie ontvangen dan zie ik graag een mailtje met korte omschrijving en verwachtingen verschijnen, een leuke foto is natuurlijk een plus punt....  

Plezier onder de lakens
Seppe 29 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve man
Joviale en fitte 29-jarige jongeman zoekt koppel voor wat plezier samen. Doe mijn best om er altijd goed uit te zien.. kort donkerblond haar, 1m90, slank, 18 cm geschapen en netjes intiem geschoren. Zeker geen veeldater maar wel al enige ervaring met koppels. Ben 100% hetero dus enkel vrouwgericht. Verder ben ik zeer sportief en heb dus een groot uithoudingsvermogen. Hygiëne, discretie en respect zijn vanzelfsprekend hier. Bij reactie uiteraard meer foto's beschikbaar. Tot binnenkort?  

Sportieve man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10