Zoeken naar plezier

Uw zoekactie voor plezier leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hengst 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trio of cuckold
Op zoek naar discreet plezier. Ik ben redelijk zwaar bewapend maar ik weet hoe ik hem moet gebruiken. Ik ben zelf jong, groot en gespierd. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden. Ik heb ervaring met zowel cuckold als trio.  

Trio of cuckold
15 dagen
V3jwf9 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik wil de man neuken terwijl hij zijn vrouw afzuigt
Ik heb de fantasie om een man te neuken terwijl hij zijn vrouw pijpt en plezier maakt. Ik wil klaarkomen terwijl ik toekijk hoe zijn vrouw van de situatie geniet. Ik ben bereid om seks te hebben zonder condoom, op voorwaarde natuurlijk dat je ziektevrij bent. Ik kan je bij mij thuis ophalen of naar je toe komen. Ik heb er zin in.  
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
fun for 3
Hey hallo, Welk koppel heeft er zin in plezier met 3? Alles is bespreekbaar mits discretie en hygiene. Jullie leeftijd is niet van belang. Zelf ben ik begin 40 en 171cm en 75kg.Intiem helemaal kaal. Ik kan ontvangen of mij verplaatsen. Indien interesse of vragen......Shoot.  

fun for 3
15 dagen
fistbottom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
straathond van goede komaf is op zoek naar een baasje voor vele uren spelplezier. Deze hond wil streng opgeleid worden en alles doen om zijn baasje te plezieren. de teef likt graag de ballen van haar baasje en neemt zijn pik helemaal tot diep in haar keel. Ze stopt met volle toewijding haar tong diep in het gaatje van haar baasje en likt alles netjes schoon. Het zaad en de pis van haar baasje zijn een ware traktatie voor haar en ze begint te kwispelen bij het idee door haar baasje taboeloos vernederd en misbruikt te worden.  
try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
who know's
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel eens in contact willen komen met Milfjes en oudere stelletjes om samen plezier te maken en elkaar lekker door en door te verwennen, maar ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als jullie dit ziet zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten via whatsapp of mail. Liefst met bijgevoegde foto.  

who know's
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Op zoek naar (bi-)stel voor een gezellige date
Hey! Zijn jullie een (bi-)stel die op zoek zijn naar een trio in gezellige, ongedwongen sfeer? Lijkt me leuk of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hygiëne en discretie staan voorop. Samen lekker in ontspannen, ongedwongen, gezellige sfeer bezig zijn. Het belangrijkste is dat we plezier hebben. Hebben jullie gewoon zin in een vrijblijvende trio, willen jullie het eens voor de eerste keer proberen of een fantasie die jullie graag willen doen, laat het me weten. Mijn motto is dan ook "niets moet alles mag". Ik sta open voor eventueel wat bi actie als de man dit leuk vindt, maar het hoeft uiteraard niet. Met mij kun je dus alle kanten op :) Ik ben 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Geen baard/bril/snor, lichaam is netjes verzorgd, groot geschapen en (intiem) geschoren. Ik omschrijf mezelf als goedlachs, sociaal, respectvol, intelligent, ruimdenkend. Meer foto's mogelijk na verder contact. Wie weet tot snel?  

Op zoek naar (bi-)stel voor een gezellige date
Lucky28 28 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geile jonge bi man 28 zoekt plezier
Ik ben een jonge man die open staat voor alle suggesties. Reageer gerust en wie weet is er wel een klik, tot snel!  

Geile jonge bi man 28 zoekt plezier
16 dagen
XXX 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plezier
Vlotte propere hetero ultra netjes lekker glad geschoren slank niet roker hygiënisch ´´zoekt matuur cuckold koppel of gewoon gelegenheids koppel om het samen erotisch knus te maken..ik kan mij vrij maken overdag en s´avonds  
Knappe xl tijger 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl zoekt knappe, discrete tegenspeelster voor fwb lust en plezier
Hallo daar! Ben jij een dame van koppel tussen de 30 en 50, verzorgd, niet onknap, gezegend met een hoog libido en op zoek naar een knappe fwb voor discreet doch ongeremd plezier tussen de lakens? Ik dat geval kan deze niet onknappe dertiger zomaar je fwb compagnon de route worden ;) kennismaken? X  

Knappe xl zoekt knappe, discrete tegenspeelster voor fwb lust en plezier
flywhite 26 jaar Limburg - HASSELT
XL jonge man Zkt vrouw/MILF
Nood aan extra stootkracht? Een goed voorziene potente jonge man met gereedschap van 20cm? Een mondvol plezier of andere gaten. laat maar weten  

XL jonge man Zkt vrouw/MILF
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10