Zoeken naar plezier

Uw zoekactie voor plezier leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
koppel 63 jaar Henegouwen - Frasnes-les-Anvaing
plezier met 4
Hallo, We zijn op zoek naar de persoon van 60j met zijn nanny van 80j. Graag contact opnemen met ons voor verdere afspraak; We zijn je gegevens kwijtgeraakt. Mvg, Koppel  
15 dagen
X-times 47 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Plezier met vier
Gelegenheidskoppel rond de 50j gewoon gebouwd mensen. Die graag in contact zouden komen met een ander koppel voor x met vier. Wij zijn discreet,verzorgd en houden van x. Voor de man is dit nieuw. Géén opdringerige mensen. Graag verder contact via WhatsApp dus in een mailtje omschrijvrn wie jullie zijn en wat jullie zoeken(foto) en een tel nr. . Vrouwen bellen elkaar ook! Kunnen ontvangen is +  
15 dagen
Zonzoekers 39 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Vraagje over de kust
Zaterdag eindelijk een lentedag dus we rijden even van limburg naar de kust. Vraagje: Welke kustgemeente (liefst noord-middenkust) heeft nog wat planten (van dat hoog gras) en duinen om tussen te gaan uitrusten zonder dat er lastigaards, geilaards of kids rondlopen? En bonusvraag: welk bi-koppel heeft zin om stiekem heel eventjes wat meer huid te tonen dan eigenlijk is toegelaten? Wij zijn cute en beide bi, maar mollig en eerder onzeker over hoe onze lichamen er tegenwoordig uitzien. We zoeken geen PR, enkel wat plezier en bevestiging door kijken-tonen. Vol bloot liggen zoals in Bredene is nog een stap te ver.  
Jt Hr 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
Hallo, wij zijn gelegenheidskoppel die graag ontdekt, maar ook grenzen verlegd. Plezier en genot komen op de eerste plaats. Alles kan, niets moet, zolang het niet platvloers en met respect voor elkaar is. Voor de rest staan we voor veel open :-) We zijn beiden goed voorzien, verzorgd en gesteld op hygiëne, want dit is een absolute eis ... . H is 43, 1m82, J is 45, 1m65. Graag een koppel op vaste basis en samen zien hoe snel we gaan. Tenslotte willen we jullie ook leren kennen, bij een goeie klik gaat alles tenslotte veel vlotter en makkelijker ... Stuur gerust een antwoord, waarin jullie vertellen hoe jullie dit zien en graag een foto (op alle antwoorden met foto wordt gereageerd) Wij hebben geen voorkeuren op haar, gewicht en leeftijd dus jullie tekst en foto zal de doorslag geven ;-) Tot snel!!  

Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
17 dagen
WVL sexlovers 48 jaar Antwerpen - Boom
Lekker goeduitziend koppel
Wij zijn koppel die weekend van 06/04 in Antwerpen logeren zal, we gaan op zaterdagavond club buddha bezoeken en is tevens leuk thema. Vr prachtig lichaam 1m78 m m normaal en 1m87, houden van avond plezier met 4. Wie heeft zelfde interesse, reactie met foto is antwoord en als er verder word afgesproken is het via Whatsap. We zijn oprechte koppel en wensen enkel gelijkaardige te ontmoeten, dus fakers gelieve zich te onthouden aub. Voor de koppels die wel aanspraak maken kan ik verzekeren dat we er best goed en verzorgd uitzien en heel weinig taboes hebben. Xxxx  
18 dagen
W&M 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een speld in een hooiberg gezocht voor 3/4
Dag lieve en hopelijk geile koppeltjes! Wat we zoeken is nochtans heel simpel maar blijkt toch moeilijk te zijn! Wij zoeken een koppeltje voor morgen rond de middag plezier mee te hebben! Lees! Want dit is blijkbaar voor velen al moeilijk enkel reageren als je dan effectief kunt niet overmorgen niet in het weekend niet in de avond!!! Ohja en mannen alleen doe nu aub eens geen moeite het word toch niks ook niet met een foto van een vriendin of weet ik veel! Nu dat gezegd zijnde😂 wij zijn een leuke open en sociaal koppel die openminded en supergeil is. Wij zoeken een koppel die ook openminded is en niet eerst uren erover wil babbelen maar echte doeners en genieten van ieder moment! Wij zelf zijn zij 39j 60 160 super geil kontje en bi, hij een sportieve 34j 180 85 en goed voorzien! Graag indien het jullie aanspreekt reageren met een foto voor vlotheid van afspreken. Oh en misschien niet onbelangrijk wij zouden afspreken regio Kortrijk.  
Koppeltje69 29 jaar Limburg - Bree
Vrouwtje ruilen
Jong koppel op zoek naar een gelijkgestemd ander koppel voor ondeugende en discrete partnerruil. We willen benadrukken dat we alleen geïnteresseerd zijn in partnerruil en dit niet in dezelfde ruimte. Bij jullie reactie verwachten we een foto bij te voegen, anders zullen we helaas niet reageren. Discretie is uiteraard gegarandeerd. We zijn flexibel wat betreft locatie en tijdstip. Durven jullie het aan om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan? Stuur ons dan een berichtje en laten we kennismaken. Serieuze reacties alleen alsjeblieft. Veel plezier en genot gegarandeerd!"  

Vrouwtje ruilen
18 dagen
koppel 63 jaar Henegouwen - Frasnes-les-Anvaing
plezier met 4
Hallo, we zijn koppel uit regio Vlaamse Ardennen en hebben vorige week een advertentie geplaatst waarna we een leuke date hebben gehad. Graag langs deze weg willen we nogmaals vragen aan de koppels die mij een bericht stuurden om met ons nog eens af te spreken om dit samen met 3 of zelfs 4 koppels een kleine orgie te beleven bij ons thuis. Graag antwoord van deze personen. Hopelijk antwoord.Vr is franstalig, volslank, 1,55m, M sportief gebouwd, normaal voorzien, 1,70m Mvg koppel.  
18 dagen
Met 4 plezier 55 jaar Limburg - HASSELT
Met 4 samen plezier
Wij zijn een gelegenheidsstel van vrouw 61/165/70 en man 53/183/89 We zijn beginnend stel dat op zoek is naar koppel om samen met 4 plezier te hebben. Samen op kamer en niet apart. Bij klik zijn we beide open minded zolang het met respect gebeurt kan er veel. We houden niet van weken chatten. Weten wat wij willen. Wij kunnen nooit ontvangen maar door de week verplaatsen. Discretie en respect en hygiëne vinden wij belangrijk. Kunnen jullie iets vinden in onze advertentie laat ons gerust iets weten. Groetjes van ons  
19 dagen
Ouder koppel 68 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ouder koppel
Hallo lief koppel, Ouder koppel 65+, die eens buiten de lijntjes wil kleuren, zoeken lief koppel 65+ voor vriendschap en om samen intieme momenten te beleven. Niks moet, heel veel kan; eerder genieten dan prestatie gerichte momenten. Starten met soft plezier, met handen en monden, erotische spelletjes en wie weet waar we landen??? Samen een erosauna of parenclub bezoeken kan ook. Wij zijn beide hetero en niet rokers. Graag mensen uit de regio Brugge/Kust. Uiteraard zijn discretie, respect en hygiëne gewenst en geboden. Reacties met een korte voorstelling van jullie en vermelding van leeftijd en woonplaats en eventueel jullie wensen of fantasieën. Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5