Zoeken naar priv elke

Uw zoekactie voor priv elke leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

000 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
van 0 beginnen
ik ben een 50-jarige cross-dressed onderdanig persoon uit Brugge die reeds lang op zoek is naar een dominant persoon die van mij zijn/haar ideale slavin wil maken en bepaalt wat ik draag en doe. Ik ben uw vriendin, meid, vrouw, hoer... U behandelt me zoals u wilt, ik doe wat u van me verlangt. enige voorwaarden zijn discretie en legaliteit - alles is bespreekbaar, zeer veel uitvoerbaar binnen de grenzen van dit "spel". Privé blijft privé. is je interesse gewekt, graag een seintje voor verdere info en kennismaking.  

van 0 beginnen
Geiltje 40 jaar West-Vlaanderen - Staden
Rollenspelletje
Ben bi man die gek is op rollenspellen. Ik kom solliciteren voor een job als privé assistente bij een dokter. Ik kom binnen en mijn verschijning zit al heel goed. Ik draag een kort kleedje waaronder mijn stay ups of jarretelles net te zien zijn. Verder maken mijn naaldhakken met open teen het helemaal af. Het gesprek loopt heel goed en ik wordt aangenomen maar moet eerst een medisch onderzoek ondergaan. Ik stribbel tegen maar je doet gewoon door. Je trekt mijn kleedje uit en ziet iets verdachts in mijn string. Deze trek je ook direct naar beneden en ziet dat ik een man ben. Dan zeg je: ok geen probleem ik onderzoek jou als een vrouw en zal jou gaatje grondig onderzoeken en uitgebreid misbruiken...Je bind mij vast en begint eraan... Kan verplaatsen. Wie wil dit spel meespelen... ps mij neuken met condoom.  
11 dagen
privé 51 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
discrete daddy
daddy zoekt twinkboy - femboy - transvrouw. daddy zoekt date met een twinkboy of een femboy of een transvrouw < 27 jaar. 41j 1M74 88kg 16cm. ik zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet, fris gedoucht voor een date, intiem glad geschoren. kan ontvangen en ik verplaats. ik soa-vrij en wil dat zo houden. respect, discretie. kan overdag en 's avonds afspreken. ik ben een single man. rustig, deftig, hoger opgeleid. betrouwbaar, geen faker. Ik ben niet opdringerig, geen macho type, geen alfa-mannetje. ik heb bruine haren, bruine ogen. geen aangezichtsbeharing, borst en buik geschoren. ik ben zelf intiem geschoren en ik zoek iemand die ook intiem geschoren is.  
11 dagen
Geil sletje 40 jaar West-Vlaanderen - Staden
Rollenspelletje
Ben bi man die gek is op rollenspellen. Ik kom solliciteren voor een job als privé assistente bij een dokter. Ik kom binnen en mijn verschijning zit al heel goed. Ik draag een kort kleedje waaronder mijn stay ups of jarretelles net te zien zijn. Verder maken mij naaldhakken met open teen het helemaal af. Het gesprek loopt heel goed en ik wordt aangenomen maar moet eerst een medisch onderzoek ondergaan. Ik stribbel tegen maar je doet gewoon door. Je trekt mijn kleedje uit en ziet iets verdachts in mijn string. Deze trek je ook direct naar beneden en ziet dat ik een man ben. Dan zeg je: ok geen probleem ik onderzoek jou als een vrouw en zal jou gaatje grondig onderzoeken en uitgebreid misbruiken...Je bind mij vast en begint eraan... Kan verplaatsen soms ontvangen. Wie wil dit spel meespelen...  
26 dagen
mich 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
moto rijder 61 zkt moto rijder 50 tot , voor .......
bi moto rijder gezocht om samen (elk met zijn moto liefst) te toeren in belgie, of over de grenzen voor een paar dagen. en om samen te "spelen" . ik dus bi-geil-pijp graag-ben licht onderd.-1,78m-95 kg.-14x4 - onderaan geschoren-verder normaal beh.-kan me in de week overdag vrijmaken, kan zelf nooit ontvangen (dus liefst iemand die zelf kan ontvangen voor het samenspel. ik ben graag CD. of gewoon naakt. ben van sint niklaas (in de buurt). liefst verzorgde en beschaafde "maat" die dus kan ontvangen privé en discreet is ! slank of dik, bril of baard maakt allemaal niet uit. als het maar wat klikt qua rijden en vrijen ;o) graag reaktie, en bij neutrale ontmoeting wisselen we uit waar we van houden en hoe ;o) mich.