Zoeken naar samen kijken

Uw zoekactie voor samen kijken leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sven 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil amateurvrouwtje met zin in ... en in ruime vergoeding
Ben jij een geil jong amateurtje met zin in een (ont)spannende date tegen een ruime vergoeding? Wat ik NIET zoek: neuken om te neuken, langdurig en hard neuken, meermaals afneuken,... Wat ik WEL zoek: uitdagen, kijken, keuren, rollenspel en de spanning opdrijven. Zegt dit je wat of ben je nieuwsgierig geworden wat ik juist bedoel?? Mail je gegevens en een foto samen met je voorstel, vragen,... Over welke ruime vergoeding ik spreek? Laat ons zeggen voor een geil en taboeloos voorstel tot 300 euro voor een uurtje en 500 euro voor 2 uurtjes...als je mij een voorstel doet dat niet te weigeren is kan meer ook. Duidelijk mail met gevraagde want hou niet van lang en veel mailen.  
Henri 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke single,slanke jonge dame is op zoek naar geld ..... en vindt?
Zelf ben je seksueel zeer open minded en laat je erg graag langdurig seksueel verwennen en je heerlijk vrouw voelen? Financieel is het echter allemaal wat minder en waarom niet het aangename aan het nuttige koppelen of visa versa?Dat zou zomaar kunnen,mocht je de vrijmoedigheid hebben om eens te reageren ? Nette man uit zakenleven,verzorgd,zou dan erg graag met jou in contact willen komen en kijken of we samen regelmatig van en met elkaar kunnen gaan genieten? Mocht je reageren,vergeet geen foto bij te voegen. Verplaatsing en ontvangst is mogelijk,waar je ook woonachtig bent.  
Kiksy 34 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
voor stijlvolle heren OF stijlvolle nieuwsgierige dames
u houdt van teasen, kijken, mooi locaties dan stuurt u berichtje waarin u zichzelf voorstelt met een (gewone) foto. Snel krijgt u bericht over het leuke scenario. (stijlvolle dames sturen we graag info over het scenario)  

voor stijlvolle heren OF stijlvolle nieuwsgierige dames
Badboy 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date zonder aanraking in buitenlucht 100e
Ik ben op zoek naar een leuke vrouw die graag met haar lichaam speelt en graag bekeken terwijl ik ondertussen met mijn 20cm lange pik ook speel. Enkel kijken op deze date en ben op zoek naar iemand die ook meer wil in de toekomst als Corona voorbij is. Regio Gent , Aalter en Eeklo kan voor mij.  

Date zonder aanraking in buitenlucht 100e
Kiksy 35 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
voor stijlvolle man(nen)
u houdt van teasen, kijken, mooi locaties dan stuurt u berichtje waarin u zichzelf voorstelt met een (gewone) foto. Snel krijgt u bericht over het leuke scenario.  

voor stijlvolle man(nen)
14 dagen
Joeri 31 jaar Antwerpen - Mechelen
gezellige avond
Op zoek naar leuke dame voor een gezellige avond bij me thuis. Uitgebreid knuffelen in de zetel, wat tv kijken en zo de spanning opbouwen om daarna verder te gaan in de slaapkamer. Dus geen afspraakje van een uurtje. In je reactie verwacht ik foto, wat je wilt van vergoeding en wat er zoal mogelijk is.  
17 dagen
Levensgenieter 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vriendschapsband met dat ietske meer...
Aangename rustige lieve man zoekt leuk spontaan koppeltje om samen een vriendschapsband op te bouwen met dat ietske meer. Daar de coronacrisis momenteel afspreken met elkaar nog niet direct toelaat, kijk ik er wel al naar uit om een koppeltje te leren kennen via mail. Als de tijd rijp is, kom ik dan bij jullie thuis waar we elkaar dan "in real" kunnen ontmoeten en gezellig onze kennismaking gezellig verder zetten bij een bvb een glaasje bubbels. Als het ijs voldoende gebroken is en we er ons klaar voor voelen, volg ik jullie dan graag naar jullie slaapkamer om in de eerste plaats van dichtbij toe te kijken terwijl jullie sex hebben. Wat dan of later eventueel nog meer kan, zal vooraf reeds besproken geweest zijn en absoluut gerespecteerd worden. Achteraf kunnen we uiteraard nog gemoedelijk napraten en tenslotte verlaat ik jullie woning al even discreet als ik gekomen ben. Enkel oprecht serieuze reacties in de lijn van wat ik zoek, krijgen een antwoord terug.  
18 dagen
Daddy voor boy 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy voor jonge boy of koppeltje tegen ruime vergoeding
Verzorgde daddy zoekt een jonge kerel of een jong koppeltje voor een lekkere date. Ik zoek jonger dan 30 jaar, slank, gehoorzaam en geil en kinky. Let op: zoek een jonge kerel (man) of een koppeltje waarvan hij bi is. Vrouwelijke helft mag kijken, helpen, meedoen. Ruime vergoeding indine jij of jullie voldoen. Stuur je stats samen met een foto en je krijgt zeker antwoord.  
21 dagen
Mr 666 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile vrouw of kopple voor date...in ruil tot 400 euro.
Zoek een spannende date met een jonge geile vrouw of koppeltje. Vergoeding tot 400 euro per date. Je mag zelf een voorstel doen afhankelijk van wat er kan, wat je wil, je fantasie,... Niet eindeloos mailen maar wel voorstel, afspraken maken, daten. Vergoeding afhankelijk van je voorstel; bijvoorbeeld kijken 50 euro, leuke pijpdate 100 euro,...tot spannende all-in date tot 400 euro. Interesse? Mail me, je krijgt zeker een antwoord en we spreken zo vlug mogelijk af.  
22 dagen
Genieterke 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wilt er een gemakkelijk zakcentje bijverdienen?
Aangename rustige sociale man zoekt leuk spontaan koppeltje dat een zakcentje wil bijverdienen. Daar de coronacrisis afspreken met elkaar momenteel nog niet direct toelaat, hoop ik wel in tussentijd al een leuk koppeltje te leren kennen via mail. Als de tijd rijp is, kom ik dan graag bij jullie thuis waar we elkaar dan eindelijk "in real" kunnen ontmoeten en gezellig onze kennismaking verder zetten bij een glaasje bubbels. Als het ijs voldoende gebroken is en we er ons klaar voor voelen, volg ik jullie dan graag naar jullie slaapkamer om van dichtbij toe te kijken terwijl jullie sex hebben. Wat dan nog meer kan, zal reeds vooraf besproken geweest zijn en absoluut gerespecteerd worden. Achteraf praten we uiteraard nog gemoedelijk na en tenslotte verlaat ik jullie woning al even discreet als ik gekomen ben. Naast discretie, staan ook vertrouwen en respect heel hoog in mijn vaandel. Dit evenveel teruggevraagd als geboden. Enkel serieuze reacties krijgen een antwoord terug!  
  1   2