Zoeken naar samen ontspannen

Uw zoekactie voor samen ontspannen leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppeltje 41 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Vandaag hoteldate 9/4
Hoi hoi, Wij, klasse gelegenheidsstel met ervaring, waarbij M41 en V37 gaan vandaag overdag (tot18u) wat relaxen en ontspannen op hotel. We zijn normale stijlvolle mensen die houden van het goede leven en dat ook graag delen....met anderen. Dit alles onder het motto: niks moet, alles kan. Kunnen jullie dit aan? Zien jullie het zitten en kunnen jullie vandaag vrijdag 9/4 overdag? Aarzel niet en neem contact. We hebben whatsapp en wickr om verder af te spreken x  
19 dagen
Is-Ku 45 jaar Antwerpen - Lier
Leuk koppeltje gezocht....
Wij zijn op zoek naar een spannende date. Zelf zijn we een getrouwd stel, hij: 45, 1m93, slank gebouwd; Zij: 39, 1m57, slank gebouwd; Beiden hetero, doch het vrouwtje staat hier open voor nieuwe ervaringen ;-). We kunnen ontvangen en ons verplaatsen...( sauna, hotel, privé,...)We zoeken een ontspannen en verzorgd koppel dat weet van aanpakken en respect heeft voor een beginnend swingers-vrouwtje, liefst niet-rokers. Discretie gevraagd en geboden. Bij interesse graag een mailtje met foto en hoe jullie een date zien verlopen.  
22 dagen
Is-Ku 45 jaar Antwerpen - Lier
Leuk koppeltje gezocht....
Wij zijn op zoek naar een spannende date. Zelf zijn we een getrouwd stel, hij: 45, 1m93, slank gebouwd; Zij: 39, 1m57, slank gebouwd; Beiden hetero, doch het vrouwtje staat hier open voor nieuwe ervaringen ;-). We kunnen ontvangen en ons verplaatsen...(sauna, hotel, privé,...)We zoeken een ontspannen en verzorgd koppeltje dat weet van aanpakken en respect heeft voor een beginnend swingers-vrouwtje, liefst niet-rokers. Discretie gevraagd en geboden. Bij interesse graag een mailtje met foto en hoe jullie een date zien verlopen.  
28 dagen
Is-Ku 45 jaar Antwerpen - Lier
Leuk koppeltje gezocht....
Wij zijn op zoek naar een spannende date. Zelf zijn we een getrouwd stel, hij: 45, 1m93, slank gebouwd; Zij: 39, 1m57, slank gebouwd; Beiden hetero, doch het vrouwtje staat hier open voor nieuwe ervaringen ;-). We kunnen ontvangen en ons verplaatsen...(club, sauna, hotel, privé,...)We zoeken een ontspannen en verzorgd koppel dat weet van aanpakken en respect heeft voor een beginnend swingers-vrouwtje, liefst niet-rokers. Discretie gevraagd en geboden. Bij interesse graag een mailtje met foto en hoe jullie een date zien verlopen.