Zoeken naar samen ontspannen

Uw zoekactie voor samen ontspannen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 38 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Voyeur meisje gezocht
Wil je een mooie som bijverdienen, absoluut coronaveilig, zonder seks, zonder aanrakingen? Ben je een aantrekkelijke, slanke studente of jonge vrouw? Dan moet je zeker reageren. Het enige wat je moet doen: je uitkleden en me laten toekijken terwijl je met jezelf speelt ... Da's alles, dus geen enkele vorm van aanraking. Ik geef mijn ogen de kost, maar blijf op veilige afstand, ook mondmasker is geen probleem. De afspraak kan eventueel bij mij, in alle discretie, in een prettige, respectvolle, ontspannen sfeer, met al dan niet kennismakingsbabbel. Als je interesse hebt, hoor ik graag van je hoe je eruitziet en wanneer je eventueel vrij bent.  
22 dagen
Dolfijn 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge ruimdenkende vrouw (of koppel) gezocht
Verzorgde man wil af en toe wel eens ontspannen met een ruimdenkende jonge vrouw (eventueel van koppel). Ik kijk vol spanning uit naar je voorstel/idee/fantasie. Vind het leuk als je zelf een voorstel doet - waar jij je goed bij voelt - van hoe je mij zou laten ontspannen. Kan een zwoele striptease zijn, een lekkere pijpdate, een rollenspel,... Kan een vluggertje zijn, een half uurtje, een uur,... Indien wederzijdse klik kan meer dan eens afgesproken worden. Belangrijk is discretie en wederzijds respect wat er ook afgesproken of voorgesteld wordt. Bij interesse mail je je gegevens en een eerste voorstel/idee samen met een gewone foto. We kunnen dan verder en snel afspreken.  
Relax 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een dame als vaste buddy.
Via deze weg zoek ik een dame voor ontspannen momenten mee te beleven, niet enkel voor intieme momenten, maar ook de alledaagse dingen in het leven, sporten, schoppen, wellness, terrasje, uitstapje, weekendje weg , reizen,... Zoek een goed uitziende slanke dame die vrijgezel is max 35 jaar, avontuurlijk, dynamisch . Zelf ben ik een slank-sportief gebouwde man 1,71 m en 63 kg. Ik heb een zoon van 9 jaar die bij me woont. Heb een firma in de bouwsector, dus in de week vrij druk, maar in het weekend zoek ik iemand om samen leuke momenten te beleven. Elkaar helpen waar nodig in het leven maar toch nog op een manier waarop we elk ons eigen leven ook nog kunnen leiden zonder verplichtingen. Indien je interesse hebt mag je reageren, liefst met foto waar je helemaal op staat, je krijgt er ook 1 terug van mij .  

Zoek een dame als vaste buddy.