Zoeken naar sauna van

Uw zoekactie voor sauna van leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Andy B. 23 jaar Zeeland - Noord-Beveland
Sauna plezier
Wie komt mijn morgen namiddag of woensdag namiddag vertellen in de sauna in Kamperland in zwembad van Roompot. Lekker genieten.  
Bttm34 34 jaar Antwerpen - Ranst
Gewillige bttm zoekt meester voor gebruik als sexslaaf
Zoals de titel aangeeft zoek ik een top die de touwtjes over mij in handen wil nemen en mij laat gehoorzamen als 'sexslaaf', voor zichzelf maar liefst ook voor andere tops. Ik: 34 1m74 62 15/4 (b)bttm, clean en gezond, gewillig, kick op mooie pikken en veel zaad. Jij max 55, verzorgd & clean, balls & brains, dominant, ervaren, betrouwbaar. Ik ben niét op zoek naar perverse, dirty toestanden, ik solliciteer ook niet naar een rol als onderdanige pijnslaaf, alles dient met respect te gebeuren. Wel: public/exhib (club, sauna, naaktstrand, blue vision Schelle,...), evt film/foto, me gewillig moeten overgeven aan jou en andere tops die jij uitkiest om jullie tot te laten spuiten. Wie heeft hier ervaring mee en doet een voorstel? Graag meer dan 1 zin. Voor frequent, eerste date kan deze week :)  
gisteren
Andybr 46 jaar Zeeland - Noord-Beveland
Sauna plezier
Wie komt mij vergezellen aanstaande ma en woe in de sauna van het zwembad Roompot Beach Ressort in Kamperland.  
Erik 56 jaar Limburg - Beringen
Sauna
Hallokes, ik denk er al een tijdje aan om eens een homosauna te bezoeken maar de durf ontbreekt mij...Is er iemand die me wil begeleiden, iemand die regelmatig er naar toe gaat? Zelf ben ik 56,180,90,15+4 en onderdanig bttm... Grts, Erik  

Sauna
Filip 46 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Val op gasten tot 35 jaar
Wie nu zin of deze avond slapen mag mss samen naar sauna morgen namiddag gent ik 180 75 k 18 x5.5 sportief onbehaard bi top zeer discreet verzorgt soft kan ook reageer met looks asl en mss fotoke aub ben real ik niet ouder dan 35 j  

Val op gasten tot 35 jaar
Masturbatiegroep 53 jaar Zuid-Holland - Rotterdam
Masturbatiegroep Rotterdam
Ik wil graag een masturbatiegroep oprichten in Rotterdam. Zowel voor mannen als vrouwen, iedereen is welkom. Het is de bedoeling dat we lekker met elkaar bloot zijn en ongegeneerd kunnen masturberen; zelf of samen. Houd je van masturberen en wil je je aanmelden? Doe dat dan, bij voldoende aanmeldingen kunnen we een masturbatie-dag/avond/uurtjes (?) organiseren. Ik wil het zo inrichten dat je bij aankomst aangeeft of je alleen aan jezelf wilt zitten of dat je ook met anderen samen wil spelen. Er zijn dus 4 mogelijkheden: 1. alleen zelf masturberen 2. ook een ander helpen 3. door een ander geholpen worden 4. alles! Natuurlijk hoort kijken en bekeken worden er gewoon bij. Als het organiseren in een zaal of sauna is zijn er kosten aan verbonden.  

Masturbatiegroep Rotterdam
Geile Bottom 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Geile bottom
Beste Zoek voor zaterdag en volgende week toffe dates Ik ben zeer geile bottom en pijp en rim graag - edging ook Hou van long sessions en heb poppers ook . Echt veel kan - dominante tops graag zelfs - ik weiger niks . Rook niet - ik word graag lang geneukt en pijp graag 2 de man dan . Ik wil je graag vergezellen ook . Bij derden en of sauna en gaybars Mvg Ik heb whatsap en GR profiel Ik verpl me .  

Geile bottom
Bart 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Binaakt
Ik ben en 47-jarige slanke en verzorgde man, behaard maar intiem geschoren. Ik loop graag naakt rond en word graag bekeken en bekijk ook graag. Ik ben op zoek naar dates waar ik langzaam geil kan worden om dan wat te spelen. Wie kan vandaag of morgen ontvangen of wil afspreken in een sauna of op een kamer. Graag ook slank, verzorgd en zeker intiem geschoren.  
Bart 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Binudist
Verzorgde, slanke man, intiem behaard. Loop graag naakt en liefst tussen andere naakte mensen. Heb al wat ervaring met mannen, maar wil die graag uitbreiden: melken, rukken, pijpen, ... Wie kan vrijdagnamiddag ontvangen, neemt me mee naar een sauna of wil afspreken op kamers. Zowel mannen alleen als koppels (m/m of m/v) mogen reageren.  
Karel 48 jaar Antwerpen - Bonheiden
Sauna Mineraal -Rijmenam
Wie komt er vanavond ook naar sauna Mineraal in Rijmenam voor wat spanning?  
  1   2   3   4   5   6