Zoeken naar sauna van

Uw zoekactie voor sauna van leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Arthas & M 35 jaar Antwerpen - Mol
Vriendengroepje
Als koppel van 28/42 met meer dan één fantasie en met weinig grenzen hebben we een doel: de uitbouw van een klein vriendengroepje. Een paar mannen waarmee hij (!) een pint mee kan gaan drinken, die ons vergezellen tijdens een avondje gezelschapsspelen of een verkwikkende sauna. Soms word je alleen uitgenodigd, soms maak je deel uit van een team. Waar de avond eindigt, hangt af van het moment, maar de onderliggende gedachte zal ieder van jullie wel begrijpen. Nee, je wordt geen huisvriend of vriend aan huis, maar wel net iets meer dan een éénmalig gebruiksvoorwerp. Een goede babbel is dan ook een must, een kritische geest vanzelfsprekend en interesses in politiek en games mooi meegenomen. Ben je bi-top, dan is dat een plus, maar absoluut geen must. Uithouding en enige omtrek waar het hoort zijn daarentegen van onschatbare waarde. Interesse? Schrijf dan meer dan twee regels over waarom we jou zouden toevoegen aan ons gezelschap.  
Jessie wim 33 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Bi jongen voor eerste trio.
Wij zijn een jong stel m35 en v31 jaar. We zoeken voor dit weekend een bi jongen. Wij kunnen vrijdag avond en zaterdag avond. Eventueel kun je ook zatderdag mee naar de sauna kunnen we daar al kennis maken met elkaar. Bij interesse stuur dan een foto van jou.  
12 dagen
Paul 47 jaar Gelderland - Nijmegen
Voyeur voor in sauna gezocht
20 augustus gaan wij een dagje naar de sauna. Graag worden wij bekeken tijdens onze ondeugende spelletjes. Beiden zijn wij exhibitionistisch ingesteld en op rustige plekjes spelen wij graag met elkaar. Waar een andere man ons bekijkt of betrapt en ook opgewonden wordt, dat vinden wij opwindend. Wij zijn eind veertig, slank, knap koppel, niet rokers en zeer verzorgd. Wij zoeken dito man. Geen buik, knap en verzorgd voorkomen, uitstraling en graag flink geschapen. Reacties met foto worden beantwoord. Discretie wordt garandeerd.  
Cuckold koppel 52 jaar Vlaams-Brabant - Kapelle-op-den-Bos
Cuckold koppel zoekt nette attente vaste minnaar voor haar.
Mijn vrouw wenst een knappe veertiger als minnaar. Haar eisenpakket is niet min: slank, weinig behaard, geen baard, niet kaal, geen roker, sportief, intiem geschoren, viriel, grootgeschapen pik, geen buikje, zeer attent en vrouwvriendelijk. Bi mag, maar is geen vereiste. Kennis over cuckolding is een meerwaarde. Zij is niet onderdanig, dus geen dominante mannen. Ik leen haar niet uit. Zij kiest er voor om een minnaar te nemen. Wat bieden wij? Een slanke, fijngebouwde gevoelige dame. Ze is 52jr, draagt graag korte, uitdagende (soms latex) kleedjes met hoge schoenen. Slipjes en een bh draagt ze liever niet. Ze geniet om verwend te worden in het bijzijn (en met deelname) van haar cuckold. Naast kinky vrijpartijen mag je mee naar (privé)sauna en naaktstrand. Je kunt je meerdere keren per maand vrijmaken voor een sessie van meerdere uren. Geen vluggertjes. Wij kunnen ontvangen na een ontmoeting op een neutrale plaats. Stuur uitgebreide reactie met gezichtsfoto.  

Cuckold koppel zoekt nette attente vaste minnaar voor haar.