Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub ik ontvang je NU relax sex genieten spuiten in mijn mond of...175 57j  

mannen vanaf 40 j tot 70
Jean 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Lees advertentie
Ik bottom 56/163/60 Zoek een Aziatisch of Afrikaanse man om eens sex met te hebben Of trio eender welke religie mag dat zijn  
Jan 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vaste funbuddy
Ik ben op zoek naar een verzorgde,zorgzame buddy! Iemand die houdt van lekkere sex! Ik zoek voor regelmatig, verzorgd, geen roker, niet ouder dan 50 jaar. Ikzelf hou van zuigen, poppers, en ben zelf versa bttm. Stel jij je voor? Stuur me een berichtje, met foto graag! Ik kan ontv en verpl, regio Brugge St Kruis  

Vaste funbuddy
Jean 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Lees advertentie
Ik bottom 56/163/60 Zoek een Aziatisch of Afrikaanse man om eens sex met te hebben Of trio eender welke religie mag dat zijn  

Lees advertentie
Alissa 30 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Transmeid op zoek naar kinky avontuur
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)  

Transmeid op zoek naar kinky avontuur
Verlegen jongen 33 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen nerd zoekt eerste trio
Hoi, Verlegen nerd zoekt een man en een vrouw om deze avond af te spreken voor een snel orgasme. Ik heb nog nooit sex gehad met een man erbij maar voel wel bi trektjes. Is er een man die een vrouw kan regelen om samen afgezogen te worden ergens? Ik ga kei verlegen zijn en nuchter durf ik dit wss niet, dus een drankje fzo gaat zeker helpen. Stuur een foto en eventueel een ideetje mee voor vanavond.  
Lieven 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek man voor strelen pijpen.
Hallo, ik ben een bi man van 53jr, 63kg;1m66 en intiem geschoren. Weinig of bijna geen lichaamsbeharing, zeer verzorgd. Ik heb een jaar geleden een orale sex gehad met man van Roeselare naast de spoorweg in nieuw appartement. Ben uw contactgegevens kwijt, graag een seintje als je dit leest. Ik zoek man voor wederzijdse orale sex.  
bi man 54 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
zoek ontspannende sex
graag wil ik overdag in de week eens een ontspannende sex date hebben met een oudere verzorgde, discrete,hygiëne,... man kan niet ontvangen alleen verplaatsen liefst in de omgeving (oost vlaanderen )  
Frank 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
leegzuigen
ik ben een kieskeurige pik-gerichte hetero. Zoek een mooie rechte paal van +/- 15*5 mooie eikel, en ballen om aan te zuigen. Ik slik indien je pik mij kan bekoren. Liefst als fwb. stuur foto van je paal in erectie, je leeftijd en of je kan verplaatsen/ontvangen. Jij: liefst slank en intiem geschoren. Verder geen gekus, strelen of anale sex. verdere afspraken via mail.  
expertise 44 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Dringend nood aan zaad
vandaag ben ik in regio vlaamse ardennen voor enkele expertises. brakel, ronse, geraardsbergen, zottegem, lierde zijn de gemeenten die op mijn lijst staan. Welke potente man ontvangt mij, bied mij zijn zaadstaaf aan, masturbeert zich waarbij ik een handje en mondje help en spuit zijn warme zaad op een lichaamsdeel van mij naar keuze. reacties met foto en leukste idee krijgen voorrang. ikzelf ben 1m75, 80kg, normaal gebouwd. enkel kussen, pijpen en likken kan, geen anale sex.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10