Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik gewon zin in sex met man ik kan ontvangen heb zin in lul
100% bi top slank mooi lul 16.5 zeer hygïëñs Rukken lul pijpen ballen zuigen ik neuk ook met condoom als je kut super goed gespoeld is  

Ik gewon zin in sex met man  ik  kan ontvangen  heb zin in lul
11 dagen
Kris 55 jaar Antwerpen - Kalmthout
Gehuwde man zoekt andere gehuwde man voor sex
Gehuwde man zoekt andere gehuwde man. Geen allesneukers. Bedoeling is om één vaste vriendschap te hebben om te experimenteren met mannenliefde. Ben 55j, 1m87, 90 Kg. Omgeving Kalmthout, Kapellen, Putte, Stabroek, Wuustwezel, Brasschaat,...  
Tof gaykoppel 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Friends and sex Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% discreet, enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.Vandaag? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. DOEN. Geen gasten die niet durven, vriendschap kan ook. Echt kunnen afspreken.  

Friends and sex Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
subje 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
sub bottem voor top uit de buurt
zoek en goeie top onder 35jaar voor puur sex date voor mij te ontvangen in de buurt antwoord met foto  

sub bottem voor top uit de buurt
Inge 41 jaar Limburg - Lummen
Sex in mijn appartementje
Ik ben Inge, een crossdresser met neppe borstjes, hoge hakken, make-up en nylons  

Sex in mijn appartementje
11 dagen
Johan bi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Ben jij de persoon die mij....
Hi...langs deze weg zoek ik dat extra meer dat ik ontbreek. Zoek een man voor geile sex waar veel kan. Ben zeker geen allesdater. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk aanraken 69 en als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden liefst in verschillende houdingen. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet kunnen we samen af en tie daten want een vaste zou nog beter zijn.. maar dat is een eutopie ? Zin?  
11 dagen
Geert 54 jaar Antwerpen - Meerhout
Hetero zoekt koppel
Ik ben een 55 jarige gehuwde hetero. Ik zou eens willen toekijken als twee mannen sex hebben (en misschien...). Zijn er exhibitionistische koppels, dan hoor ik het graag.  
11 dagen
Johan 70 jaar Antwerpen - Beerse
Nog steeds op zoek
70j man is nog steeds op zoek naar een leuke vriend leeftijd en uiterlijk geen belang voor een leuke vriendschap met sex. Ik kan niet ontvangen maar wel graag ontmoeten eventueel op hotel en het liefst tijdens de werkdag in de week of eventueel in de (vroege) avond. Ben jij ook op zoek ? Afstand is niet echt een bezwaar want kan verplaatsen. Mail me indien interesse. Je krijgt steeds antwoord.  
11 dagen
vriend en date 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
vriend en date
welke dertiger of veertiger zoekt ook vriendschap maar dan met een ouder man? Kan zelf niet ontvangen, wel verplaatsen. Zoek méér dan sex alleen, ook een babbel, een telefoontje, een mailke, kortom een soulmate  
11 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Fwb man
Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10