Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Klassebull 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek één cuckoldkoppel
Ben rijpere zakenman, blond 180-80kg. Getrouwd, dus zoek discreet. Zoek ÉÉN koppel met slanke tot superslanke dame (leeftijd niet belangrijk), waarvan beiden kicken op het zaad van de bull. Let wel, ik sex enkel met de dame, maar de man mag(moet) mij zeker pijpen, en mag natuurlijk na de daad mijn zaad oplikken. Korte krachtige kinky afspraakjes Geen marginalen aub. No romance, enkel lust.  
Bigast 40 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Kinky bistel gezocht voor scenario..
Voor dit weekend of vandaag ben ik op zoek naar verzorgd bi stel die langskomt en me gebruikt als bi speeltje..full man man contact dus waarbij de man mij anaal verwend en neukt. Sex met de dame kan maar geen must. Indien de dame west eventueel met voorbindpenis neukt anders kijkt ze toe of helpt mee.. geen bla bla wel safe.. ben 40jaar kort haar verzorgd volledig intiem geschoren 75kg 1m80.. welk stel komt mij gebruiken? Meer info en foto's via mail. Discretie verzekerd.  

Kinky bistel gezocht voor scenario..
20 dagen
Rijper Stel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Voor rijper (cuckold) stel
Aan het stel van 63-67 jaar die me een email heeft gestuurd. Jullie email adres is niet correct !. Aan andere rijpere stellen, deze hoger opgeleide senior manager zoekt een 50+ stel voor geile sex. No fake !  
Jan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een Kinky bi koppel
Ik zoek een openminded bi koppel voor geile trio’s. Trio’s waarin alles kan. Wil pijpen likken neuken en geneukt worden. Ben ook enorm zaad en plas geil. Ik ben onervaren. Ben een enorme liefhebber van gedragen dames slipjes. Als je me dat aandoet ben ik enorm hoerig. Wie is real wie durft reageren en wie wilt er iets meer dan standaard sex. Als je kinky fantasies heb mag je ze altyd vermelden. Ik kan niet ontvangen. Wegens ik niet single ben. Dus ik zoek discreet. Afstand speelt geen rol. Ook een single vrouw mag reageren waarmee ik samen iets geils kan opbouwen. Of een vrouw waarvan de man niks mag weten. Al zal dat moeilijk te vinden zijn. Alleen reacties met een foto worden beantwoord wegens teveel fake dat reageert  

Zoek een Kinky bi koppel
Hot lover 43 jaar Limburg - HASSELT
VROUW UIT HASSELT
Ik zoek een koppel uit omgeving Hasselt, die af en toe willen afspreken voor geile sexfantasietjes. Jullie leeftijd is onbelangrijk. Jonger of ouder dan mij, dat maakt niet uit. Ik ben een slanke en sportieve man van 42 jaar. 1m81, 70 kg en groot geschapen. Ik bef en neuk graag een kutje. Anaal is niet aan mij besteed. Ik spreek graag met jullie af voor triosex, sex met de vrouw alleen of waarbij de man toekijkt, foto/film en andere geile dingen. Graag enkel eerlijke reactiesmet foto!  

VROUW UIT HASSELT
Keeni 37 jaar Limburg - HASSELT
Bi versa zoekt bi koppel
Ik zoek een leuk bikoppel om omgeremde sex mee te hebben en veel kan zeker als het klikt. Zelf heb ik ook al wat ervaring dus shoot en hopelijk misschien tot snel.  

Bi versa zoekt bi koppel
22 dagen
Directie manager 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Voor rijpere geile (cuckold) koppels
Hier gaan we.... Deze zelfstandige directie manager zoekt een rijper stel tussen 50 en 70 jaar oud voor bevredigende sex. Jullie zijn hoger opgeleid, hebben IQ en EQ en zijn gewoonweg geil. Trefwoorden: sex in vele vormen, kinky mindset, rol games. Jullie kunnen daten op werkdagen tijdens werkuren.  
22 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Biman zoekt parkingdate met (bi)koppel
Vanavond onderweg van Kortrijk naar Antwerpen. Waar valt er wat te beleven; Kick op gewillige dame, geil koppel, bi-trio, van kijken tot full sex, ongeremd. Wie kent een spannende plaats? Mail me snel! Geen fake. Ik kom ook naar jou of jullie toe.  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
EERSTE KEER GROTE PIK
Ik zoek een vrouw die voor de 1e maal sex met een groot geschapen man wil. Ik zorg voor een lekker bef-, lik-, voor- en hoofdspel en lever je (uiteindelijk) diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik lang doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  

EERSTE KEER GROTE PIK
24 dagen
Fotograaf 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotograaf - van sensuele erotiek tot ongebreidelde sex en (meer)
Ik ben fotograaf geweest en wil mijn diensten aanbieden om foto’s te nemen tijdens jullie sexuele/erotische samenzijn/escapades. Ik ben zeer openminded en dus is veel mogelijk : sex en porno (soft/hard), BDSM, SM (soft/hard), Fetishes (plassex, gangbang, …), boudoir, burlesk, of een all-time sensuele/erotische fotoshoot. Van vrouw, man of koppel. Ik ben 64 jaar JONG en zeker niet onervaren qua sex/erotiek, en dus kan ik jullie desgewenst “aansturen”. Handig voor beginnende modellen! Ik bezit talrijke attributen voor diverse soorten “beleving”. Na de fotoshoot bekijken we het resultaat en – indien nodig (én toegestaan!!) – kan ik de foto’s bij mij thuis verder “bewerken”. MAAR ….. deze foto’s worden NOOIT zichtbaar gesteld voor derden. Vertrouwen en discretie zijn van het OPPERSTE BELANG!!! Op jullie vraag worden ze na levering gedelete. Er is één belangrijke restrictie bij de fotoshoot : jullie dragen GEEN “ afzichtelijke tattoos/ piercings”…regelrechte afknappers !!  
  1   2   3   4   5   6   7   8