Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 75 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot lover 43 jaar Limburg - HASSELT
VROUW UIT HASSELT
Ik zoek een koppel uit omgeving Hasselt, die af en toe willen afspreken voor geile sexfantasietjes. Jullie leeftijd is onbelangrijk. Jonger of ouder dan mij, dat maakt niet uit. Ik ben een slanke en sportieve man van 42 jaar. 1m81, 70 kg en groot geschapen. Ik bef en neuk graag een kutje. Anaal is niet aan mij besteed. Ik spreek graag met jullie af voor triosex, sex met de vrouw alleen of waarbij de man toekijkt, foto/film en andere geile dingen. Graag enkel eerlijke reactiesmet foto!  

VROUW UIT HASSELT
Keeni 37 jaar Limburg - HASSELT
Bi versa zoekt bi koppel
Ik zoek een leuk bikoppel om omgeremde sex mee te hebben en veel kan zeker als het klikt. Zelf heb ik ook al wat ervaring dus shoot en hopelijk misschien tot snel.  

Bi versa zoekt bi koppel
29 dagen
Directie manager 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Voor rijpere geile (cuckold) koppels
Hier gaan we.... Deze zelfstandige directie manager zoekt een rijper stel tussen 50 en 70 jaar oud voor bevredigende sex. Jullie zijn hoger opgeleid, hebben IQ en EQ en zijn gewoonweg geil. Trefwoorden: sex in vele vormen, kinky mindset, rol games. Jullie kunnen daten op werkdagen tijdens werkuren.  
29 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Biman zoekt parkingdate met (bi)koppel
Vanavond onderweg van Kortrijk naar Antwerpen. Waar valt er wat te beleven; Kick op gewillige dame, geil koppel, bi-trio, van kijken tot full sex, ongeremd. Wie kent een spannende plaats? Mail me snel! Geen fake. Ik kom ook naar jou of jullie toe.  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
EERSTE KEER GROTE PIK
Ik zoek een vrouw die voor de 1e maal sex met een groot geschapen man wil. Ik zorg voor een lekker bef-, lik-, voor- en hoofdspel en lever je (uiteindelijk) diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik lang doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  

EERSTE KEER GROTE PIK
  1   2   3   4   5   6   7   8