Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lindsey 33 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Ontvangen of op verplaatsing
Iemand zin voor af te spreken? Ik hou van kinky sex of lekker staand geneukt worden.  

Ontvangen of op verplaatsing
16 dagen
Steph 54 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Zoek zus
Ben zeer goed uitziende bi man van 54 jaar. 1m82, 73 kg, niet behaard. Heb slanke vrouwelijke benen. Ik wil Hier kennis maken met uiterst vrouwelijke CD die mij wil inleiden en me wil leren hoe ik me tot vrouw of zus kan omtoveren om dan samen lekkere sex te hebben. Ik heb geen nog geen kleding en zou willen kledij van jou proberen. Gek op high heels en lingerie , heb schoenmaat 42 . Voor de rest doe ik Medium kledij aan en heb broek maat 40. Xxx  
Stefanie 30 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Stefanie
Hoi. Ik ben een sympathieke die wil afspreken. Ontvangen kan bij mijn thuis, ik heb een bubbelbad waar we met z'n 2 in kunnen. Ik zoek iemand met een leuk karakter. Heb net een relatie achter de rug en blijf dus liever single. Dus gewoon voor de sex graag.  

Stefanie
Pomu 58 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Zoek leuke trav of shemale…
Ben leuke man die mooie verzorgde trav of shemale zoek om lekkere sex en pijp momenten te hebben, hygiëne en verzorging is een must. Hou wel van lingerie en zeker van nylons en verzorgde voetjes mmmh. Hopelijk tot binnenkort.  

Zoek leuke trav of shemale…
Alice 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Serieuze afspraak voor sex, kan bij mij en geen financiële bedoelingen
Thuis kleed ik me heel graag om als vrouw met alles erop en eraan. Ik kleed me graag om als Italiaanse vrouw en wil eigenlijk maar 1 ding: Onderdanig en gehoorzaam zijn. Daarom zoek ik dus een oudere man waarmee ik af en toe eens mee kan afspreken. Ik heb geen hoge eisen, alleen dat je verzorgd bent en niet te veel afspreekt met anderen  

Serieuze afspraak voor sex, kan bij mij en geen financiële bedoelingen
Duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen vanavond. Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM MAX 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen VANAVOND
Conchita 38 jaar Antwerpen - Borgerhout
In borgerhout sex
Verder communicatie enkel met duidelijke gezicht foto en stats  

In borgerhout sex
17 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top man zoekt vrouwelijke trav/ts, sex en zijn vrouw worden.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben top. Ik zoek een travje/ts om mijn op termijn mijn vrouw te worden. Ik val op travjes. Ik zoek tussen 25,en 45 jaar. Trefwoorden : tongzoenen tepel zuigen en betasten pijpen en gepijpt worden jou grondig en diep neuken, lichaam strelen en knuffelen. Dit voor een caste relatie. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen.  
Steffi 30 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Max 70j.
Opzoek naar een mature man voor regelmatig sex te hebben. Geen fakerds. Ik gebruik ook lekkere speeltjes.  

Max 70j.
19 dagen
Bryan 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek hulp
Mijn partner houd mij graag in chastity, iets die ik zelf ook wel aangenaam vind. Mijn partner vingert, enkel af en toe mijn gaatje. Toch voel ik de nood voor iets hardere penetratieve sex. Gezien ik zo goed als 24/7 in chastity zit voelt mijn penis meer als een clitoris, die ik bevredig met een vibrator. Zelf kan ik u dus niet penetreren. Al zijn voorbinddildo's altijd wel een optie. Ik ben regelmatig op de baan, en dus flexibel.  
  1   2   3   4   5   6