Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Vaste date partner gezocht fvg mogelijk
Goeieavond, Als single man ben ik opzoek naar een vaste vrouwelijke date partner. Leeftijd een looks spelen eigenlijk niet echt een rol, wel een fijne tijd samen en wederzijds respect. Heel stiekem zoek ik een partner die zich volledig wil geven (enkel sex relatie) en het dus ook bare zou zien zitten. Hetzij direct, hetzij op termijn. Aangezien het leven duur is, ben ik bereid om een fvg per date in ruil zelfs te geven. Welke dame staat hier voor open? Welke fvg verwacht je? Stel jezelf even voor via e-mail en plaats er wel een foto bij als fake check. Groetjes Steven  
10 dagen
Jessy 42 jaar Antwerpen - Berchem 0492055375
Jessy 100% Vlaams 100% echt en ANTI FAKE 1 uur nu 20€ korting tot begin april
Kleine rasechte Vlaamse madam intvangt je met veel plezier in Berchem tot 18 uur beschikbaar, helaas is langer ontvangen nu nog niet mogelijk maar ik hoop dat dit snel veranderd want ik doe dit sinds 2007 met veel passie en plezier. Full body massage pijpen zonder condoom sex is altijd met condoom rimmen klaarkomen in de mond zonder slikken anaal is ook mogelijk indien heel voorzichtig . Half uur is 80€ oplopend tot 150€ per uur. Nu staat 1 uur in promo. 130€ topkorting. In dezelfde straat is een open garage waar je auto mag staan gratis. XxxxJessy💕 Foto achtergrond is bewerkt. Ikke helemaal niet.  

Jessy 100% Vlaams 100% echt en ANTI FAKE 1 uur nu 20€ korting tot begin april
11 dagen
Saar 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Ik zoek financiele steun
Kk zoek iemand die mij 2000 euro kan lenen in ruil voor 10 sex afspraken Bij intresse graag je gsm nummer  
11 dagen
Lieselotte 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik zoek nette heren voor betaalde sexafspraken
Hallo Ik bied vaste sex afspraken. Prijs 250€ per afspraak. Ik ontvang enkel , ik verplaats me niet. Ik ben GEEN beroepsdame , ik doe dit af en toe als bij verdienste. Alle normale dingen kunnen. GEEn sm Vandaag kan ik tot 17u30. Mail in de reactie een foto of je gsm nummer om via whatsapp te sturen.  
15 dagen
Nick 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welke dame of studente wil iets bij verdienen?
Ik ben op zoek naar een geile meid voor een lekkere date. Om mij eens te pijpen en/of rukken. Of een meid dat zonder slip komt en dat ik haar kan bekijken en ik mij lekker zelf ruk. Ander voorstel ook welkom maar oraal plezier is een voorwaarde. Geen sex of penetratie vereist. Ik ben een goed opgevoede, leuke en sportieve man die op regelmatige basis wilt afspreken met een leuke dame van ongeveer dezelfde leeftijdscategorie of iets jongere leeftijd voor een een ontspannende date. Ik zoek fysieke ontspanning maar ga een leuk gesprek ook niet uit de weg. Intiem is altijd met maar geen must. Fantastisch indien u kunt ontvangen anders spreken we af op kamer regio Roeselare. Ik ben een grote fanaat van elegante en sexy lingerie en nylons.  
16 dagen
founder 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
creatieve scenario's
... daar hou ik van als man. Ik zoek dan ook een vrouw die zich mee in deze fantasiewereld versleept en dit kan waarmaken. Alles discreet, uiterst hygiënisch en respectvol. Luxe verwennerij. Meer dan alleen sex. Benieuwd? Aangepaste (hoge) vergoeding.  
17 dagen
Thomas 48 jaar Antwerpen - Wilrijk
Befdate ongewassen poesje
Hallo meiden, ik ben een nette man van 48j 1,89 m en 90 kg en ben op zoek een naar een meisje/vrouw die zich wil laten likken nadat je sex had met je man / vriend/ iemand anders dezelfde dag of avond ervoor. Ik zoek geen intiem enkel je ongewassen kutje 10 minuutjes uit likken . Ik wil hier 50€ voor geven, ben je dominant en durf je ook in mijn mond te plassen betaal ik je 65€. Je 10 minuten laten likken tijdens je regels brengt ie 75€ op. Vers sperma van je vriend laten uitlikken betaal ik 80€ voor . Wie durft ? Uiterlijk,gewicht en afkomst is niet belangrijk. Geen penetratie!!! Enkel likken jij moet niks doen bij mij.  
17 dagen
Anthony 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke dame wil nu een potje sex?
Welke dame ook zin? Grote slanke en verzorgde man op zoek voor nu/vandaag. Wie ooo wie ook zo geil?  
17 dagen
Luc 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Lieve geile minares
Zachte eerlijke man zoekt een minares die graag een man oraal verwent tot cim.Ik laat graag de vrouw genieten en bef tot je lekker klaarkomt. Sex als met een vriedin gfe zeg maar. Reacties met foto krijgen voorang.Financiele vergoeding 1000 per maand voor 4 dates.lazt me weten of u kunt ontvangen en waar.  
18 dagen
Ludo 53 jaar Antwerpen - Edegem
Welke vrouw wil geregelde afspraakjes?
Deze deftige verzorgde discrete slanke man zoekt een lieve vrouw om geregeld mee af te spreken. Ik zoek een vast sexmaatje, iemand die echt geniet van sex, geen alles dater aub, dus zeker geen beroeps. een persoon ! Iemand die liefst kan ontvangen in de dag s avonds en of in het weekend. Ben jij die graag een babbeltje doet voor of na de date dan heb je voordeel. Indien het klikt kan zelfs meer, een reisje ? Ben jij die leuke meid stuur me dan snel een reactie, stel je uitgebreid voor graag een leuke foto. Discretie is verzekerd.  
  1   2   3   4